Мода

Звезден блясък от Ели Сааб за пролет-лято 2017 (галерия)

Бъдете диско дива

20.12.2016г. / 06 24ч.
Михаела Лазарова
Модел на Ели Сааб за пролет-лято 2017. Снимка: Reuters

Модел на Ели Сааб за пролет-лято 2017. Снимка: Reuters

Блясък по модния подиум, блясък и в моделите! Такова бе представянето на пролетно-лятната колекция за 2017 година на Ели Сааб. Моделите дефилираха върху златен килим, който чудесно се вписваше в не по-малко сияещите модели, в повечето от които присъстваха и разкошните звезди. Много цветове, графични отпечатъци, бродерии, самотни сребърни или златни звезди.

Това, което ще трябва да добавим към визията си за предстоящите сезони са пайети, моделите напомнящи за 70-те години на миналия век, но със съвременен привкус. В колекцията на Ели Сааб сякаш всичко е подчинено на диско ритъма. 

Моделите подчертават младежкия освободен дух. Няма едноцветни дрехи, а съчетания на цветове, носещи много настроение.

Асиметрични линии, ефирни материи, много блясък, бродерии и още повече звезди. Златното, сребърното и бронзът ще са сред водещите акценти. Роклите и полите ще имат повече обем, многопластовост на ефирни материи.

Свързани статии

Кожата също ще има специално запазено място в гардероба ни. Фино изработени кожени поли, рокли и панталони, деликатно декорирани със златни капси. Чарлстон панталоните ще ни превърнат в диско дива, но освен тях ще продължим да носим и класическите модели, които се стесняват към глезена.

Не забравяйте, за да бъдете зашеметяващи през пролетта и лятото на 2017 година, носете повече брокати, пайети и звезди. В галерията ни може да видите още от колекцията на Ели Сааб.

Снимка: Reuters

Коментирай