Мода

Карл Лагерфелд с флорална колекция за есен/зима 2017-2018

Експлозия от цветове, акценти, детайли

04.10.2017г. / 09 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Не са много модните дизайнери, които будят възхищение с всеки свой нов проект. Ако някой може да бъде наречен хамелеон в модния бизнес, то това определено е Карл Лагерфелд. В колекцията си за есен-зима 2017/2018 за модна къща FENDY, Лагерфелд е показал пълният разкош на флоралните мотиви. Какви ще бъдем през следващите месеци?

Експлозия от цветове, акценти, детайли. Избирайте модели рокли, поли, палта, панталони, ризи, които са декорирани с флорални мотиви. Бродерии, пищни декорации, цветя, изработени от фини материи, естествен косъм. Визията трябва да е много цветна, да излъчва стил и настроение.

При избора на връхни дрехи ще търсим палта в класическа линия, но с леко изменение в моделите. Асиметрични ръкави, такива, наподобяващи цвят на лале в предната си част. Нещо от връхните дрехи няма да е скучно. Ще преоткрием и пелерините, които ще съчетават фината вълна и разкоша на естествения косъм.

Ефирните материи – така нежни, деликатни, напомнящи за женственост, романтика. Те също ще са част от визията ни, отново в ярки цветове и отново с много силно флорално присъствие. Велурени боти с пискюли от естествен косъм в ярки цветове и на висок ток, ще завършват стилно визията ни. Не на последно място в есенно-зимния гардероб ще добавим кадифе.

Свързани статии

Бихме могли да имаме една забележителна визия, която да е подчинена на индивидуалния стил, да присъстват разкошните детайли. Зимата не е сезон, в който трябва да скрием себе си в много дебели плетива, скучни връхни дрехи.

Зимата е преоткриване на себе си. Повече за тенденциите за есен-зима 2017-2018 може да видите в галерията ни.

Снимка: Reuters

Коментирай