Семейство

„Опасните типажи“, които да избягвате

Не допускайте такива хора в обкръжението си – ще ви вгорчат живота!

31.08.2014г. / 16 13ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Ясно е, че няма как всички характери да си паснат по еднакво добър начин. Но има някои типажи, от които със сигурност трябва да бягате, защото несъмнено ще отровят живота ви. Трудно е да се каже с точност кога един човек би вгорчил дните ви в бъдеще. Нужни са по-щателни наблюдения.

Но все пак има някои сигнали, на които е добре да се обърне внимание. Тези сигнали издават кои личности са непоносимо вредни за околните и влияят зле на живота.

Вечният хейтър

В началото е смешно, защото хейтърите много иронично, остро и точно в десетката обрисуват с думи случващото се покрай тях. В повечето случаи словоизлиянията им са забавни, защото звучат като скеч от популярни шоупрограми.

Но ако постоянно търпите това, животът ви ще се превърне в черна дупка, която ще ви погълне заедно с мрачния ви приятел. Всъщност, на хейтърите не им е зле, дори черната дупка да ги погълне – те се зареждат по този начин, но тровят околните с енергията си.

Негативният несретник

Такива хора, които все се оплакват от несгодите, които им се случват, са неподходящи за дълготрайни взаимоотношения, независимо дали интимни или приятелски. Дори ако искате да споделите за вашите положителни планове, този типаж ще направи всичко възможно да ви изтъкне редица негативни доводи да не се захващате с това, което сте намислили.

Така в крайна сметка дърпа и вас назад и ви заразява със своите черногледство и назадничавост.

Неостаряващият купонджия

Обикновено вечните „неостаряващи“ купонджии са потенциални „зависими“ в бъдеще, ако вече не са. Това са особен типаж хора, останали си в ученическите години, които продължават да употребяват разни вещества и алкохол, за да подсилят градуса на забавлението.

Супер! До момента, в който това не се превърне в проблем. Бъдете сигурни – животът ви с такъв човек вкъщи или в близкото обкръжение би бил истински ад.

Свързани статии

Емоционалният терорист

Такива хора ви карат да вършите нещата, които те искат, да мислите онова, което те мислят. В един момент се усещате как вашите чувства и мисли биват силно потиснати и пренебрегнати. Дори започвате да вършите разни неща, само за да не се ядоса той.

Ако усетите, че има такъв човек покрай вас, дистанцирайте се по най-бързия начин.

Подмолният хитрец

Той ви се усмихва в лицето, а говори зад гърба ви. Присмива се на бъдещите ви планове да „започнете да тренирате от понеделник“, взима пари назаем и не ги връща, но иначе е весел, приказлив и дори глуповат.

Истинското му лице обаче е съвсем друго. Не ви трябват такива хора, освободете се от присъствието им.

Ако някой от споменатите типажи се намира в близкото ви обкръжение и се нарича ваш приятел или половинка (още по-лошо!), побързайте да прекратите отношенията си, защото е доказано, че тези типажи са едни от най-отровните за околните.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Me ( преди 9 години )
автора не говори за два еднакви типажа, има в предвид че четящите статията са здраво мислещи, но явно има проблем с комуникацията с Вас>.........
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
няма ( преди 9 години )
супер глупава статия най вероятно преписана преведена дословно от някъде си.Хората могат да са щастливи помежду си и без да следват напътствията в тази статия.Много ми е интересно как автора направи това заключение ... може би той отговаря на тези всички определенияами да попитам ако двама хейтъра се обичат и им е кеф кой е той тоя скапан автор да им казва че не са един за друг
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8 rate up comment 1 rate down comment
муспи ( преди 9 години )
Авторът на тази статия работи за световната конспирация, - да се създаде човекът лакей за горните и злодей за долните. Това се прави много просто, като Ви се обяснява че сте правия и избягвайте тези дето ви посягат на това очевидно нещо. Също така, правото да си прав е основоположно на цивилизацията, свещенно, и отказа от него е тероризъм - така ще установите че Христос си е терорист, а това е главната цел на заговора а не Вашият гойски животец.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
11 rate up comment 3 rate down comment
човек ( преди 9 години )
Пропуснали сте още един типаж - авторът на тази статия...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота