Семейство

Какъв подарък да изберем за свекървата?

Според нейната същност

22.12.2014г. / 13 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Всяка година с наближаването на коледните и новогодишни празници започваме да съставяме своя списък с подаръци за близки и приятели. В него винаги попада и свекървата. Сякаш почти година не ви бе достатъчно като време, за да измислите с какво да я зарадвате за празниците.

Затова споделяме няколко идеи според типа свекърва. Малко време е нужно, за да разкриете същността й. Кой тип е тя:

  • Тя е очарователна
  • Тя е очарователна – хиперверсията
  • Скърбяща и злобна
  • Съвременен тип
  • Класически тип дама

Е, след като сте определили типажа й, вижте следните предложения.

Очарователната свекърва

Коя е тя? Тя е точно като втора майка за вас. Да, звучи невероятно, но нейният образ е на мила жена, готова да ви помогне винаги. Такава, с която може да разговаряте с часове на разнообразни теми и т. н. Подходящ подарък за нея е топлият и стилен пуловер или жилетка.

Покажете загриженост към нея, стопляйкия с красиво плетиво. Друг подходящ подарък е комплект красиви възглавнички за декорация или друг аксесоар за дома.

Очарователната – хиперверсията

Коя е тя? Тя е хиперактивна и грижовна и се вълнува от кулинария, декорация на дома, плетене, бродерии и всичко красиво, което може да създаде с ръцете си. Ако вашата свекърва спада към този образ, вие сте изключително улеснени при избора на подарък.

Подарете комплект за сладки, кулинарна книга, комплект за декориране, за шиене или бродерия, хлебопекарна и т. н.

Скърбяща и злобна

Коя е тя? Представете си събирателен образ от всички злодеи жени от филмчетата на Дисни. Тя се грижи добре за себе си, винаги е критична, но също като вас предпочита по-рядко да се събирате.

Вие винаги попадате под нейните удари, защото тя никога няма да преглътне това, че сте „отнели“ любимия й син. Подходящ подарък за нея е комплект за пътуване.

В него има всичко необходимо за нейните екскурзии през новата година. Ако все още е в активна възраст и работи, подарете й красив тефтер за записки, винаги е от полза.

Съвременен тип

Коя е тя? Този тип свекърва въпреки възрастта си умее постоянно да преоткрива себе си. Тя е динамична, любопитна към иновациите, позитивна, обича да спортува, да посещава курсове, да се глези, да посещава разнообразни активности и има профил в социалните мрежи.

Свързани статии

Съвременният тип свекърва е „вечно млада“ по дух. Ето защо вие разполагате с широк спектър от идеи за подарък, който може да й поднесете. Изберете между спа почивка или процедура, таблет, комплект с гримове, парфюм, нов мобилен телефон, карта за спорт, екип за спорт и т. н.

Класически тип дама

Коя е тя ? Тя е консервативна, но изискана и държи много на етикета. Поддържа добър външен вид и пие кафето си в изискани заведения в тесен приятелски кръг. И тук няма да се затрудните при избор на подарък.

Тази дама би се зарадвала на хубава книга, спа процедура, красив и мек шал или шармантна шапка, ако е пушач – нова табакера, диск с хубава музика и т. н.

Разпознахте ли в тези типажи вашата свекърва?

Снимка: Thinkstock

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
senseipetz ( преди 9 години )