Семейство

Седмичен хороскоп за 10 – 16 юли 2017

Девите ще са със стабилни финанси

10.07.2017г. / 14 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Предстои сравнително спокойна седмица. Отново ще трябва да обърнем внимание на финансите и контактите. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

За да преодолеете противоречията с близките трябва да постигнете хармония със самите себе си. Не задавайте въпроси, на които със сигурност знаете отговора, но не ви харесва. Отделете внимание първо на неотложните битови въпроси, а след това на такива, които са свързани с набиране на информация и обработка на документи. Като цяло резултатите ще ви зарадват.

Телец

Опитайте се да приемате събитията повече прагматично, отколкото емоционално. Почти ежедневно някой ще ви занимава с проблемите си, но е желателно да сте по-дистанцирани, да не преживявате чуждите грижи прекалено надълбоко.

Помислете дали мотивите на хората, които ви търсят са наистина безкористни, дали част от тях не злоупотребяват с търпението ви. Действайте самостоятелно и не обсъждайте финансовото си състояние.

Любовен хороскоп за 10 – 16 юли 2017

Близнаци

Идеите ви са интересни и приложими. Можете да постигнете много, ако съчетаете хрумванията си с начина им на изпълнение и действате активно.

Крайните резултати зависят от личното ви участие и, започвайки нещо ново, не е желателно да го оставяте на самотек. Контактите ви ще са интензивни, ще има с кого да обсъждате и да се съветвате, но не бива да очаквате някой да свърши работата вместо вас.

Рак

Ще се наложи да уреждате взаимоотношения, свързани с държавната администрация или изпълнителната власт. Не е изключено да претърпите финансови загуби, да ви изискат заплащане на стари задължения, при това с лихвите. Не е желателно да отлагате повече, нито да въвличате близките си в цялата схема. Ако чувството ви за справедливост е засегнато, то потърсете правата си по съдебен ред.

Коментирай