Семейство

Седмичен хороскоп за 10 – 16 юли 2017

Девите ще са със стабилни финанси

10.07.2017г. / 14 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Лъв

Едва ли ще преживеете много радости в предстоящия период. Доста сте разсеяни, невнимателни и непредпазливи. Част от проблемите ще са свързани именно с притъпения ви инстинкт за самосъхранение.

Може да претърпите травма или някаква материална загуба. Не е изключено да се почувствате отпаднали, на моменти да се появи леко главоболие, безсъние, замаяност. Пестете си силите и не се захващайте със сложни задачи.

Дева

Финансовото ви състояние е стабилно. Може би даже ще получите допълнителни приходи. Всичко ще ви се случва толкова лесно, че може да притъпи предпазливостта ви. Не са изключени спорове и разногласия от личен характер.

Не се опитвайте да отстоявате позициите си със силови методи. Просто запазете спокойствие и наблюдавайте. Нещата ще си дойдат по местата по естествен ред.

Везни

Ще се наложи да окажете съдействие на близки. Не отказвайте помощ, макар че ситуацията може да изглежда доста абсурдна. Гледната ви точка може да е различна, но това съвсем не означава, че е по-правилна от чуждата.

Просто направете онова, за което ви молят без да коментирате. Скоро ще установите, че не сте разполагали с достатъчно информация, за да си оформите правилно мнение.

20 характерни черти на зодия Скорпион

Скорпион

Личните отношения може да са леко конфликтни, защото сте склонни да залитате от една крайност в друга. Ако искате да се справите с професионалните задачи, трябва да си осигурите спокойна обстановка.

Всяко допълнително напрежение ще ви изважда извън релси и ще ви е трудно да се концентрирате върху важното, както и да отчитате детайлите. От вас зависи да постигнете хармония между външните фактори и вътрешните си преживявания.

Коментирай
Свободно време