Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Нещо с дантела или от кенар

23.06.2016г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: lovemaegan.com

Снимка: lovemaegan.com

Обичаме лятото! Неговият мирис ни вдъхновява, а това ни кара да преоткриваме себе си. Всеки ден се чувстваме изпълнени с енергия и желание да експериментираме и да бъдем по-красиви. Какво ще изберете днес от гардероба ви?

Може би визията ви ще е съобразена с дрескода в офиса или не ви е нужно нищо повече от бански. Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме няколко предложения за визия.

Ризите от деним са класика, която обичаме да носим през цялата година. Ако искате наистина да впечатлите с визия, съчетайте ги с дълга до земята пола с висока талия. Подходящи обувки за този имидж са сандалите на равна подметка или висока платформа, кецове, гуменки, класически обувки на ток, а за вечер красиви сандали с фини каишки. Чантата може да бъде тип клъч, такава, която да носите през рамо или тип торба.

Малката черна рокля с дантела може да бъде част от вашата ежедневна или парти визия, както и за по-специалните случаи. В този имидж моделът я е съчетал с гуменки и бяла чанта с капси.

Кенарените ризи са секси, удобни и всяко лято са част от нашата визия. Напомнят много на стила бохо и можем да ги съчетаваме с дълги поли, по-къси дънкови, с дънки, къси панталонки.

Може да ги намерите в модните бутици в разнообразни цветове, като задължително си купете една в екрю и друга по-цветна. Не забравяйте и за слънчевите очила с големи кръгли рамки. Те ще направят визията ви още по-секси.

Късите дънкови панталонки често са част от нашия морски имидж. Фино колие, което подчертава деколтето и ефирна риза. Стилно, удобно и същевременно толкова секси. През лятната почивка суетата е излишна.

Свързани статии

Косите са небрежно оформени от морските вълни и леко изсветлели от слънцето. Трябва ни съвсем малко, за да подчертаем бронзовия загар, своята женственост и привлекателност.

Снимки:lovemaegan.com; thepeachskin.tumblr.com

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време