Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Флорални мотиви и райе

07.06.2016г. / 09 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Времето ни се усмихва със слънчеви лъчи, а летните дъждове не могат да помрачат доброто ни настроение. Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме няколко идеи за визия, които ухаят на лято.

Роклята на фини флорални мотиви от лека материя и в деликатни цветове ще направи визията ви нежна и романтична. Не само че трябва да подчертаете вашата женственост, разкрийте я. В тази идея моделът е избрал класическа линия на роклята. Деколтето е дълбоко с деликатни къдрички. Бижутата и сандалите са в една тоналност.

Колието е изработено от фина кожа с деликатен акцент от камъни, а сандалите са с дебел ток и на висока платформа. Изключително актуално е съчетаването им с красиви къси чорапки. Може да си го позволите в онези дни, в които температурите са по-ниски за сезона. Косата оформете в небрежен кок.

Втората визия също напомня за морето. Това лято задължително добавете в гардероба си класическа тениска или потник на райе. Моделът е избрал дънки с дължина до глезените, които се стесняват. Класическа линия, която може да откриете във всеки моден бутик.

Тениската е с комбинация от синьо и бяло райе, а за финал имаме добавена и еклектика от кадифено синьо сако с красиви декорирани пагони. Подходящи обувки за подобен имидж са тип „балерина“, кецове, боти с височина до глезена.

Свързани статии

За тези от вас, които се намират край морето или планират пътуване в близките дни е тази свежа морска визия отново с аромат на цветя. Ефирните рокли с красиви десени винаги са част от нашия летен гардероб и морски имидж.

Добавете сандали на равна или висока платформа, кожена или плетена чанта тип кошница и сламено бомбе.

Снимки: thepeachskin.tumblr.com

Коментирай