Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Посрещнете есента с много настроение

21.09.2016г. / 10 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Усещаме есента все повече. В падащите листа и кестени, със златистите цветове и аромата на печена тиква. Време е за преобразяване на гардероба. Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме три идеи за визии за началото на есента.

Кожените поли ще бъдат част от нашата есенно-зимна визия. Те са подходящи както за елегантния имидж, така и за ежедневния, всичко зависи от модела им и от това с какво се съчетават.

Тук моделът е избрал настроението на ежедневната визия. Плътен чорапогащник, фин пуловер. Една визия, която може да бъде завършена с класически боти, гуменки и късо кожено яке в червено, синьо или зелено за повече контраст.

Посрещнете есента в нейните топли жълто-оранжеви и кафяви багри. Ефирна рокля с дължина над коляното, съчетана с велурени чизми и шлифер с красиви флорални мотиви. Всичко това завършено с компактна чантичка и ретро очила.

Свързани статии

Това, което винаги носим с удоволствие са дънки. С повече кръпки, скини или модел бойфренд. Остава само да добавим ефирна риза на цветя, точки, райе или друг интересен десен. Тъй като ще ни трябва връхна дреха, може да изберем класически шлифер, късо кожено яке или дълга и топла жилетка.

Снимка: instagram

Коментирай