Тя, звездата

Нова книга на нашите колежки Жюстин и Горица

21.11.2007г. / 12 02ч.
Аз жената
Нова книга на нашите колежки Жюстин и Горица

Нова българска книга за потенциала, особеностите и практиката на маркетинга в Интернет

От 22 ноември 2007 на пазара излиза новата българска книга “Онлайн маркетинг. Мисия още по-възможна“, издадена от ИК Сиела. Автори са Горица Белогушева и Жюстин Томс, утвърдени експерти-практици в областта на онлайн маркетинга. Уеб сайта, банерите, имейл маркетинга, блоговете, социалните мрежи, игрите и техният маркетинг потенциал – това са само част от основните теми, разгледани подробно в книгата.
“Онлайн маркетинг. Мисия още по-възможна” надгражда издадената преди две години “Интернет рекламата. Мисията - възможна“(Жюстин Томс, ИК “Сиела”) като разширява обхвата с включването на пъблик рилейшънс, директен маркетинг, брендинг и новите явления в Мрежата като Уеб 2.0.
Статистики, тенденции, история, примери от практиката, мненията на водещи български и световни специалисти – целта на книгата е да провокира размисли, да вдъхнови за експерименти, да даде аргументи за ползата и ефективността от маркетинга онлайн. Предназначена е за всички, на които им се налага да се занимават с онлайн пространството като комуникационен канал, за настоящите и бъдещите професионалисти в областта на маркетинга, за собствениците на компании или на собствени онлайн проекти, за всички любопитни активни потребители на Интернет.

За авторите:
Горица Белогушева има магистърска степен по Обществени комуникации от СУ “Св. Климент Охридски”. Дълго време работи като редактор в български ИТ медии. Съавтор е на Жюстин Томс в “Първите в българския Интернет” (ИК “Сиела”, 2003) – книга за историята на Интернет в България. От няколко години се занимава с Интернет маркетинг и разработване на различни онлайн проекти в ABC Design & Communication и Аз Медиа.

Жюстин Томс е автор на няколко книги в областта на уеб дизайна и онлайн маркетинга, както и на над 100 статии по тези въпроси. Преподава онлайн маркетинг в НБУ, M3 College, Apeiron Academy. Длъжността й Мениджър бизнес развитие в ABC Design & Communication и Аз Медиа я задължава да е винаги в крак с новостите в областта на онлайн присъствието.

Коментирай