Всичко за зодиите

Какъв мъфин сте според зодиакалния знак

Фонтан от вкусове

12.09.2014г. / 11 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни – мъфин дъга

Също като дъгата личността на жената Везни е съвкупност от позитивизъм, чар и естетика. Опитва се да приеме всеки и всичко, което й се случва, но същевременно има голямо влияние върху хората около себе си.

Скорпион – мъфин с шоколад и чили

Жените Скорпион са прекалено силни по характер и това малко плаши силния пол. Страстни, но и парливи в любовта, с тях винаги е романтично и непредсказуемо. Биха искали да намерят мъж, който да доминира над тях, също както вкуса на чили чушките доминира над шоколада.

Стрелец – мъфин с бекон

Жените представителки на тази зодия търсят независимост. Те са ярки, умни и държат на половинката в любовта. Партньорът до тях трябва да бъде много търпелив, защото жените Стрелци са многопластови като характер, също като вкуса на мъфин с бекон.

Козирог – мъфин с крема сирене и билки

Жената Козирог изглежда студена, загадъчна и недостъпна, но отвътре се крие истински фонтан от чувства и емоции. Почти винаги е сдържана в комуникацията си, което действа като магнит на мъжете, също като комбинацията от крема сирене и билки.

Свързани статии

Водолей – мъфин с орехи, моркови и бял крем

Жените Водолеи са спонтанни, общителни, креативни и много чаровни. Винаги са открити, а в любовта си са предани. Тяхната енергия никога не спира и те винаги са готови за нови предизвикателства.

Риби – ванилов мъфин

Тези дами са очарователни, мили, уязвими и беззащитни. Техният основен актив е женствеността. В работния процес са ефективни и гъвкави, а като стил на обличане предпочитат класическите изчистени линии и цветове.

Снимки: Thinkstock

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Az ( преди 9 години )
като характеристика ми показва вярно, но не харесвам сладкиши с вкус на лимон...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 1 rate down comment
Яна ( преди 9 години )
хехех, супер:) този, който отговаря за зодията ми е любим :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар