Всичко за зодиите

Каква жена сте според зодията?

Жената Овен е самоуверена

08.03.2016г. / 17 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Лъвът е драматичен знак с някои фундаментални контрасти. Жената Лъв е една от най-уверените и агресивни в зодиака. Тя е харизматична, оптимистична, винаги вижда добрата страна на нещата дори в сложни ситуации, умее да поема отговорности и винаги иска да бъде забелязана.

Ако не е в центъра на внимание е склонна да прояви драматичност. Въпреки че изглежда твърде силна и понякога е твърде егоистична, отвътре е лесно ранима. Когато е критикувана или игнорирана, става агресивна. Обича да бъде заобиколена от топли и позитивни личности.

Дева

Жената Дева се отличава с бърз ум и перфекционизъм и с това, че успява да намери хумора в повечето неща край себе си. В повечето случаи е съпричастна с емоции на другите и рядко показва своите. Способността ѝ да съчувства я прави една от най-добрите съветници, терапевти и психолози.

Жената Дева обикновено има фантастичен усет към детайла и се стреми край нея винаги да има ред. Една от отрицателните ѝ черти е, че понякога е силно критична, песимистична и хленчеща за проблемите. Винаги търси чуждото внимание, както и признание за постигнатите успехи.

Снимка: istock

Везни

Силна, общителна и страстна е жената родена под знака на зодия Везни. Има добре поддържан външен вид и винаги се стреми да впечатли. Има усет за красивото, изтънченото и обича всичко, което подсказва романтика.

Когато се намира във връзка се стреми постоянно да подобрява комуникацията с половинката си. Въпреки тези си положителни черти, жената Везни може да бъде и голям егоист и лесно изпада в депресивни състояния. Понякога е едновременно силно привличаща и отблъскваща.

Скорпион

Страстна, секси и властна! В много отношения това е най-уникалният и драматичен знак и един от най-трудните за разбиране. Жената родена под знака на зодия Скорпион притежава голяма вътрешна сила, обича да бъде водещата страна в една връзка и вярва силно в това, че може да постигне успехи.

Тя е любопитна, а в любовта винаги избира силни, страстни и интензивни партньори. Има много тайни, които рядко би разкрила. Не приема отказ, а когато тя реши да се откаже от някой или нещо, го прави така, че рядко би се върнала назад.

Коментирай