Всичко за зодиите

Каква жена сте според зодията?

Жената Овен е самоуверена

08.03.2016г. / 17 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Зодиакалният знак, под който сме родени, дава отражение върху голяма част от чертите на характера, които притежаваме. Поглеждаме към звездната карта, за да видим какво показват звездите за нежните представителки на зодиака. Каква жена сте според зодията? Вижте в следващите редове.

Овен

Жената Овен е самоуверена. Тя не се нуждае от разрешение, за да действа така, както иска. Винаги се стреми да покаже своята женствена страна и понякога обича да се облича предизвикателно. От друга страна може да я забележите облечена в бизнес костюм, красива вечерна рокля или други изискани облекла, защото жената Овен определено има усет към модата.

В делата тя е конкурентна, като тази ѝ черта се наблюдава и в любовните ѝ взаимоотношения. След като някой мъж заплени сърцето ѝ, тя ще направи всичко възможно, за да го има. Очаква вярност от половинката си, може да бъде лоялна в любовта, но обича да флиртува.

Телец

Секси, забавна и здраво стъпила на земята. Това е жената Телец. Тя е идеалната половинка за онези господа, които търсят балансиран и истински партньор. Жената Телец е надеждна, търпелива, разумна и има голямо чувство за хумор. Почтена и толерантна е към другите, а на моменти твърде сантиментална. Не обича промените и затова трудно свиква с тях.

Обича лукса и се стреми към него, но въпреки това действа разумно с личните финанси. Жената Телец често постига успехи и намира за интересни онези неща, които за другите са скучни. Винаги търси начини да развива себе си като личност.

Снимка: istock

Близнаци

Безгрижна и забавна, жената Близнаци е глътка свеж въздух за тези представители на силния пол, които търсят партньор, който няма да бъде твърде прилепващ или инертен. Представителките на зодия Близнаци са известни със своята интелигентност, любопитството и отлична комуникация.

С тях разговорите са увлекателни и вдъхновяващи. Мислят бързо, адаптивни са и вещи във флирта. Друго характерно за нежните представителки на зодията е, че те са динамични във всичко и рядко скучаят. Търсят разнообразието в работата, хобито и в любовта.

Рак

Страстна, емоционална, уязвима и грижовна. Жената Рак е готова да направи всичко за своите близки и любим човек. Силно интуитивна, тя има естествен талант, който ѝ помага да разбере от какво точно се нуждае половинката ѝ как да се погрижи за нея.

Нейната роля е да обича, да се грижи за дома, да властва. Жената Рак обича да владее всяка ситуация не само в личния си живот, но и в работата. Понякога е свръхемоционална и забравя, че действията и думите ѝ могат да бъдат разрушителни за самата нея. Не обича да бъде пренебрегвана от партньора и ако бъде силно обичана, ще даде двойно любов на човека до себе си.

Коментирай