Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 7-13 ноември 2016

Нови познанства за Телците

07.11.2016г. / 12 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През втората седмица на ноември хармонията в любовта ще продължи. Обвързаните представители на зодиака ще успеят да запазят романтиката, а самотните имат шанс за нова любов. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Възможно е между вас и ваш приятел да се появи любовна химия. Въпреки привличането, никой от двама ви няма да се престраши да направи първата крачка, но това е само до сряда. Ще ви бъде трудно да игнорирате искрите между вас. За щастие събитията ще се развият в положителна посока. Очакват ви вълнуващи моменти.

Телец

Ако сте необвързани в петък има добри перспективи да срещнете някоя интересна личност. Възможно е любовта да е в друга точка на света и пътуване да ви отведе до нея. Но дори и да не сте на път, имате шанс за нови и интересни запознанства.


Снимка: istock

Близнаци

През тази седмица Близнаците и техните половинки ще ги вълнуват финансовите въпроси. Някои от вас могат да предприемат и по-сериозна стъпка, като например общо съжителство. Меркурий ще окаже силно влияние върху сектора на взаимоотношенията. Възползвайте се.

Рак

Седмицата може да не започне с хармония в любовта за вас и половинката, но в петък Венера ще се движи във вашия сектор на партньорството и ще ви донесе повече хармония в комуникацията. Възможно е да се появи някакво финансово препятствие, но заедно ще успеете да го преодолеете. Тези от вас, които са в неангажираща сексуална връзка, може да очакват взаимоотношенията им да се развият в по-сериозен ангажимент.

Коментирай