Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 7-13 ноември 2016

Нови познанства за Телците

07.11.2016г. / 12 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стрелците имат голямо предимство тази седмица по отношение на комуникацията с половинката. Бъдете смели и споделете това, което ви вълнува. Може да не сте на едно мнение, но бъдете упорити. Любимият човек ще оцени положително желанието ви да споделяте. Въпреки това не забравяйте, че разговорите се водят от двама души.

Козирог

Вашият любовен живот е напът да стане по-приятен. Венера навлиза в Козирог в петък, където ще се задържи до 7 декември. В резултат на това ще имате повече желание да се грижите за външния си вид и вашата привлекателност няма да остане незабелязана. Ако сте необвързани, със сигурност ще привлечете повече обожатели. Тези от вас, които се намират във връзка, ще се чувстват по-обичани.

Водолей

Ще почувствате прилив на енергия през тази седмица и ще знаете, че можете да постигнете всичко, което вълнува съзнанието ви. Всичко това ще повиши либидото ви. В резултат половинката ви ще се радва на повече интимни моменти с вас.

Свързани статии

След петък може да имате кратко пътуване или просто да искате да си останете у дома само двамата.

Риби

Любовният ви живот ще бъде пряко свързан със социалния. Ваши близки приятели може да ви запознаят с някоя нова и интересна личност. Възможно е да се появи химия между вас и приятел. Може би е време да сложите край на колебанията и да разкриете картите. Това може да е началото на една красива романтика.

 

Коментирай