Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 7-13 ноември 2016

Нови познанства за Телците

07.11.2016г. / 12 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

За много обвързани Лъвове връзката с половинката е в процес на изграждане. В сряда Марс ще навлезе във вашия седми дом на ангажираността и ще се задържи там до 19 декември. Възможно е конфликтите помежду ви да зачестят. Опитайте се да преодолеете разногласията по мирен начин. Сексът може много да помогне за това.

Дева

Ако сте необвързани, след петък ви очакват романтични перспективи. До 7 декември ще се радвате на подкрепата на Венера. Ето защо се възползвайте от поканите за срещи и партита. Останете отворени за нови предложения. Има шанс да срещнете нова любов.

Снимка: istock

Везни

Ако някои от вас напоследък не са се радвали на романтика, това ще се промени тази седмица. Ще бъдете и ще се чувствате по-привлекателни. Положителната вибрация около вас ще се задържи до 19 декември. Ако сте необвързани ще имате повече възможности за запознанства, а обвързаните Везни ще се насладят на повече интимни ласки.

Скорпион

Комуникацията между вас и половинката ще върви хармонично. В петък Венера ще навлезе във вашия сектор на отношенията и така ще се задържи до 7 декември. В резултат разговорите между вас и любимия човек ще бъдат по-спокойни и приятни. Ако има някакво решение свързано с вас, което трябва да направите, перфектно ще съчетаете логика и емоция.

Коментирай