Всичко за зодиите

Месечен хороскоп за ноември 2017

Близнаците да не създават конфликти

01.11.2017г. / 11 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Ноември е тук и според звездната карта ще бъде динамичен и интересен. Няма да липсват изпитания, промени. Какво ви очаква според зодията, вижте в месечния ни хороскоп.

Овен

Динамичен месец, но като цяло успешен. Събитията в по-голямата си част ще са непредсказуеми. Взаимоотношенията както у дома, така и на работното място ще са доста напрегнати, често конфликтни. Може да звучи странно, но като краен резултат ще установите, че случващото се е във ваша полза.

Разногласията на работното място ще ви подтикнат да промените работата или тактиката си. Разногласията у дома ще ви накарат да се замислите за начин, чрез който да освежите отношенията с любимия човек.

Необвързаните представители на вашия знак имат възможност за ярки романтични преживявания. От вас се изисква да вярвате в себе си, да мислите бързо и логично, да реагирате спокойно на предизвикателствата и да не рискувате. Финансовото ви положение ще остане без промяна.

Телец

Характеристиката на периода почти изцяло зависи от поведението ви. Следвайте целите, спазвайте правилата и обръщайте внимание на детайлите. Подхождайте консервативно към трудните казуси и използвайте познати методи на работа. В състояние сте да предвидите резултатите и да избегнете някои затруднения. Не рискувайте уреждайки бизнес или финансови сделки.

Вродената ви приземеност е качеството, което ще ви помогне да се справите със съмненията си. Въздържайте се от каквито и да било импровизации в личния и любовен живот, за да не попаднете в ситуация, която ще помните цял живот.

В случай, че имате постоянен партньор е желателно да се въздържате от „странични забежки“. Ако все още сте необвързани едва ли точно сега ще поставите началото, но все пак се постарайте да сте по-често в компания и по-рядко сами със себе си.

Женски хороскоп за ноември 2017

Близнаци

Ще имате възможност да развихрите двойствената си натура в широк мащаб. На работното място е желателно да сте максимално организирани, да действате последователно, отговорно и качествено. Не създавайте никакви конфликти с колегите, приемайте възложените задачи спокойно и ги изпълнявайте в срок.

Оставете инициативата на колегите си, а вие се постарайте да се проявите като добри изпълнители, освен ако не сте на ръководна длъжност, където от вас се очаква друго поведение. Сериозни затруднения през този месец не се очакват.

Едва ли ще получите допълнителни приходи, но добрата новина е, че няма да имате и сериозни разходи. Що се отнася до личните и любовни отношения, то в тази област е желателно да подхождате с максимално въображение. Новите контакти ще са не само интригуващи, но и полезни.

Рак

Вариантът за напредък е единствен и се нарича „инициатива“. Колкото сте по-активни, по-борбени и по-нестандартни, толкова по-добре. Ще имате повече от една възможност да поставите началото на нещо ново и то в различни области.

Би било голяма грешка да не се възползвате. Няма да е лесно, но за сметка на това ще е вълнуващо. Не е изключено да стартирате успешна инвестиция, да преустроите бизнеса или дори да промените професията си. Действайте смело. Избягвайте само рисковете, свързани с чужди финанси. Конфликтите ще са свързани с личния ви живот.

Отнасяйте се с разбиране към желанията на близките си и не отричайте всичко, което ви е непознато. Ако все още не сте обвързани, то знайте, че човекът, който ви е необходим се намира в най-близкото ви обкръжение.

Коментирай