Всичко за зодиите

Месечен хороскоп за ноември 2017

Близнаците да не създават конфликти

01.11.2017г. / 11 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Ще има с какво да се поздравите в края на този месец. Ще отхвърлите задачите, които до момента са ви изглеждали неизпълними. Не просто ще се справите, а ще постигнете резултати, с които ще изненадате дори самите себе си. За целта, обаче, ще се наложи да овладеете прословутата си царственост и да сте по-скромни, по-сдържани, да не привличате вниманието. Не споделяйте плановете и не обсъждайте успехите си.

Личните отношения ще са леко хладни, дистантни, по-скоро стандартни, отколкото вълнуващи. Въздържайте се от смели решения и радикални промени в тази област. Проявете търпение и се съобразявайте с настроението на любимия човек. Ще има събития, благодарение на които любовният огън ще пламне отново. Необвързаните може да се влюбят, но ще е за кратко.

Дева

Периодът ще е свързан с неизвестност, която ще предизвиква нервно напрежение. В интерес на истината, няма от какво да се безпокоите, но самият факт, че събитията не съвпадат с първоначалните ви предположения ще предизвиква усещане за тревога, несигурност, съмнения. Приемайте фактите такива, каквито са.

Действително, ще се налага да се занимавате с теми, в които нямате достатъчно опит, но с присъщия си прагматизъм не само ще се справите, а ще получите и допълнителни финансови постъпления.

Личните отношения ще са хармонични. Семейните представители на вашия знак наистина ще намерят пристана на спокойствието в обятията на любимия човек. Несемейните ще могат да се радват на свободата и възможността си за избор.

Как да спечелите любовта на жена от зодия Лъв?

Везни

Малко ви трябва за да изпаднете в „неравновесно“ положение, а през този месец причини за вълнение няма да липсват. Ще са свързани предимно с работата и кариерата ви. Ситуацията на работното място ще е доста нестабилна, конфликтна, изпълнена с неизвестности. Ще е трудно да правите планове, да подреждате приоритетите си, да взимате сложни решения.

Всъщност, няма и да е нужно, защото няма как да въздействате на събитията, достатъчно е само да се съобразявате с тях и да реагирате гъвкаво. Финансовото ви положение няма да се промени, личните отношения ще са стабилни и в повечето случаи ще са източник на положителни емоции.

Скорпион

Период, свързан с промени, предизвикващи напрежение, съмнения, въпроси. Нямате причина за тревоги. Запазете спокойствие, анализирайте събитията и реагирайте разумно. Преживяванията ще са динамични, но резултатите ще са положителни. Контролирайте емоциите, за да не навредите на здравето си.

В професионален план изненадите може в първия момент да са шокиращи, но напълно ще се покриват с желанията ви. Дали ще е ново работно място, нови условия, различна заплата няма значение. Ще е шеметно и ще ви хареса. Ще осъществите и мечтано пътуване с любимия човек, което изцяло ще промени отношенията ви.

Коментирай