Всичко за зодиите

Месечен хороскоп за ноември 2017

Близнаците да не създават конфликти

01.11.2017г. / 11 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Ценете онова, което имате. Не се захващайте за занимания, от които нямате ни най-малко понятие или пък не разполагате с достатъчно ресурси за реализацията им. Създайте ред около себе си. Организирайте времето си така, че да довършите дребните задачи, които вече почти цяла година отлагате за „по-нататък“.

Резултатите няма да закъснеят. Съвсем скоро ще установите, че събитията се случват не само според предположенията, но и според желанията ви. Действайте обмислено, целенасочено и с мисъл за бъдещето.

Дистанцирайте се от каквито и да било провокации, въздържайте се от импулсивни авантюри. В личния живот нищо ново няма да се случи. Що се отнася до финансите, то управлението им е изцяло във вашите ръце. Ако претърпите загуби сърдете се само на себе си.

Козирог

Най-после ще се убедите в собствените си възможности. През този месец непрекъснато ще се налага да избирате и то между своите интереси и тези на близките си. Във ваша полза е да предпочетете техните интереси. Не става дума да се жертвате без желание, а просто да отстъпвате, да сте готови да им поднесете приятни преживявания.

Енергетиката и творческият ви потенциал ще се стабилизират, ще се почувствате много по-жизнени и по-уверени в себе си. като цяло ще сте заобиколени от приятни хора и ще присъствате на приятни събития. Както семейните, така и необвързаните представители на вашия знак няма да могат да се оплачат от липса на любовни емоции.

30 неща, които никога не трябва да правите в една връзка

Водолей

Най-добрите резултати ще са онези, които сте постигнали самостоятелно. През този месец трябва да сте много предпазливи. Необходима ви е свобода, въображение, усещане за необвързаност, постоянство, воля за напредък, готовност да поемате отговорност. Дори само мисълта, че някой „ви диша във врата“ е в състояние да ви вкара в дълбока депресия.

Творческият ви потенциал е силен, в състояние сте да се представите от най-добрата си страна и трябва да го направите. Вероятността да получите допълнителни финансови постъпления, наследство, имущество е голяма. Как ще използвате тези придобивки зависи изцяло от личните ви предпочитания. И понеже не може всичко да е „розово“, то неприятностите няма да ви подминат.

Ще са свързани предимно с личния живот. Семейните представители на вашия знак може да преживеят сериозни недоразумения с привкус на раздяла. Избягвайте прибързаните решения и търсете равновесие и компромисни варианти. Необвързаните едва ли ще стартират нова връзка.

Свързани статии

Риби

За дълбоко чувствени личности като вас есента обикновено е свързана с положителни емоции. Тя често ви харесва даже повече от пролетта. И така, през този месец ще си живеете като на „автопилот“. Ежедневните задачи ще си се решават като от само-себе си. Никакви проблеми, свързани с работа, бит, пътуване, обучение няма да нарушат душевното ви равновесие. За вас ще остане единствено да се наслаждавате на чувствата си, да се потопите във вътрешния си мир.

Флиртове, симпатии, партита... ще се получи нещо като „генерална репетиция“ за предстоящите коледни и новогодишни празници. Удовлетворителни ще са личните отношения, но финансовото ви състояние ще е леко нестабилно. Не прекалявайте с разходите за развлечения. Идеята да ползвате заеми не е добра.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай