Интимно

Защо правим повече секс, докато сме на почивка?

02.06.2011г. / 08 50ч.
Аз жената
Защо правим повече секс, докато сме на почивка?

Секс по няколко пъти на ден, флирт, размяна на погледи и повече смях. Всичко това се случва на вас, въпреки че сте заедно от години и се познавате до болка. Защо ли? Защото сте на ново място, дори и да сте си същите хора. Сексът на различно място винаги е по-вълнуващ, а тъкмо сега започва отпускарският сезон. У дома мястото за любов може да е само спалнята и да сменяте една, две пози, но на почивка може да се случи на балкона на хотела и то на дневна светлина, в морето/ басейна или пък за повече адреналин да е някъде, където може да ви хванат. Всичко това не означава, че вкъщи не сте задоволена, просто сексът у дома е като вечерята у дома. Може сама да приготвите вкусна пъстърва на скара, но ако ви я поднесат на терасата на някой ресторант, докато вие сте с любимия и гледате залеза, а не телевизия, е съвсем различно. Дори обещаващо, че десертът ще е сервиран на юг от Венериния хълм.

Нищо чудно да сте по-разкрепостена далеч от дома и рутинните задължения. Все пак не сте на работа, не се чудите какво да сготвите днес и се грижите само за себе си. Може да се излежавате и вместо да бързате за работа, да разнообразите с малко сутрешен секс. Почивките на ново място внасят свежест във всяка връзка, което стимулира производството на допамин, който пък играе важна роля за сексуалната възбуда. Освен това не познавате никого и можете да стенете, колкото ви душа иска, без да се притеснявате какво ще си кажат съседите.

Накъдето и да поемете, вземете достатъчно презервативи, спермицидни гелове, противозачатъчни и дори хапче за спешна контрацепция. Каквото и да се случи докато сте на почивка, е добре да сте подготвени, тъй като ще има много спонтанен секс на най-неочаквани места.

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Dobreff ( преди 11 години )
Въпросът-"защо правим повече секс, докато сме на почивка" е еквивалентен на въпроса -защо ядем когато сме гладни?!?!?!Едва ли има човек,който да не може да си обясни разликите.Удивявам се,четейки тези сложни психо-социални анализи на този наболял обществен проблем.Очаквам скоро публикации на тема: защо слънцето свети през деня,защо децата са малки,защо не гледаме телевизия,докато се къпем....Колко ли още сложни анализи ще се намерят?!?!?!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време