Свободно време

Таро карта за 15 май

Не е време за действие, а по-скоро за изчакване

15.05.2024г. / 08 00ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Карта на деня – Четворка мечове. Днес може да изпитате нужда да съберете мислите си и да се оттеглите от света. Трябва ни време да помислим, обмислим и планираме следващите си стъпки, използвайки мъдрост и логика, така че когато се завърнем отново към ежедневието си, да сме готови да работим активно по плановете си.

Съвет за деня – Тройка чаши. Днес имаме две доста различни карти; четворка мечове, карта базирана на логиката и мисловния процес, предполагаща време далеч от света, където човек може да обмисли нещата и да се събере; и тройка чаши, базирана на емоции и на празник с нашата общност от любими хора.

Но и двете карти се допълват доста добре, защото имаме нужда и от двата начина на съществуване в живота си; трябва да обичаме себе си достатъчно, за да се чувстваме добре сами, да имаме време да осъзнаем и интегрираме мислите си. Също така трябва да сме ангажирани и със света около нас и с общност, с която да споделяме тези мисли. Така че, когато сте готови да излезете от уединението си, знайте, че това, което ви очаква, е любов и подкрепа.

Свързани статии

В работата: Не е време за действие, а по-скоро за изчакване и обмисляне на бъдещи действия и стъпки.

За влюбените и семейните: Добре е днес да обърнете внимание на връзката със самите себе си, на това колко любов и грижа давате не на другите, а на самите вас. Каквото си давате, както се отнасяте със себе си, това ще получавате и от околните. Не забравяйте тази простичка истина.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 седмица )
iskame tazi posdkrepa da pise na vsicki do Vicki kak cengeta I banditi zaedno rabotayt sas lekasva po domovete sas hora maje I jeni na rabotata pisete na vsekade
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 седмица )
vav nestata koito piem Kade I takanatatak edi vav kasti vlizaya I sgaat drugate parti na rabotnoto mesto
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 седмица )