Интимно

Секс с най-добрия ми приятел – да го направя или не?

10.06.2012г. / 15 14ч.
Аз жената
Секс с най-добрия ми приятел – да го направя или не?

Една от големите дилеми в интимната сфера е редно ли е да спите с най-добрия си приятел? За мъжете е ясно, че каквито и приятелски чувства да имат към вас, почти не съществува вариант, в който да ви откажат любовни ласки. Трудният морален избор се пада на дамите.

Ако ви се е случвала или пък сега изживявате подобна дилема, има няколко неща, които ще ви помогнат да вземете решение.

  • Сексът с добър приятел може да бъде едно изключително изживяване и за двамата. Да си интимен с човек, който те познава и те приема такъв, какъвто си, с всички положителни и не толкова добри качества, може да е много специално.
  • Ако всичко си остане само секс обаче рискувате да загубите приятелството си. Ако усещате, че може да се получи продължителна връзка, не само сексуална, си струва да опитате.
  • Най-добрият ви приятел е човек, на когото може да разчитате и вярвате безрезервно. А не търсите ли точно такъв мъж в живота си? Понякога любовта може да е на само една ръка разстояние, а ние слепешком да я търсим навсякъде другаде. Може би това е мъжът на живота ви?
  • Ако сте наистина добри приятели, сексът помежду ви едва ли може да развали дълбоката ви връзка. И все пак, преди да се решите на тази стъпка, дайте си време за размисъл. Промяната ще е завинаги и вариантите са само два – или ще прерасне в нещо още по-красиво, или ще продължите да търсите любовта, докато едно приятелско рамо винаги ще е до вас, на разположение.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Мъж ( преди 11 години )
Аз спя с най-добрата ми приятелка, но аз искам само секс.Тя иска нещо по-сериозно.За това, мисля че приятелството ни е обречено.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар