Интимно

Как да се настроим за секс след дългия работен ден

26.03.2012г. / 21 52ч.
Аз жената
Как да се настроим за секс след дългия работен ден

След края на работния ден, след като сте готвили, почиствали, разправяли сте се с децата и мъжа си и вече мечтаете да си легнете е нормално да ви липсва каквото и да е желание за секс. И така дни, дори седмици наред. По една или друга причина не сте в настроение, в същото време знаете, че сексът ви сближава със съпруга и ви прави по-удовлетворена от живота.

Ето няколко идеи как да се вдъхновите за любовни игри въпреки умората и ежедневния стрес.

1. Идеята за секс може да дойде от еротичен роман – четете от него докато се прибирате от работа към вкъщи. А после можете да приложите прочетеното на практика.

2. Понякога желанието за секс замира, просто защото знаете как ще протече всичко – все пак сте заедно от толкова години. Разнообразете с нова поза, дреха, роля, фантазия, просто бъдете различна за себе си и гарантирано ще бъдете различна и привлекателна за него. Вярно е, че това е допълнително усилие, но резултатът си струва.

3. Мястото също е важно. Не че вече няма да го правите в спалнята, това е класика, но защо не си уговорите секс среща в хотел. Инвестицията не е голяма, а в същото време е нещо, което ще си припомняте дълго след това.

4. Дори и да не сте възбудена, а той да е готов за секс, не отказвайте ласките му. Може би не сте на секс вълна, но полека-лека неговите докосвания ще ви настроят.

5. Съвместните занимания ще ви накарат да се чувствате по-свързани един с друг – дали ще е спорт или ентусиазъм за общ план няма значение, важното е да сте екип, а физическата част ще дойде от само себе си.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай