Интимно

Как да разпознаете измамника в любовта?

Той винаги е потаен

15.10.2013г. / 15 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Когато започвате нова връзка, почти винаги влизате във взаимоотношенията предпазливо. Може би горчивите спомени от предишна връзка ви карат да сте нащрек. Дамите, които са изживели изневяра от страна на бивш партньор са най-уязвими. Затова едно от първите неща, които се опитват да разгадаят е именно дали това не е поредният измамник. Ето няколко основни признака, които издават кой е срещу вас.

Наблюдавайте го

Когато излизате по заведения, наблюдавайте реакциите му, особено, ако около вас има засилено женско присъствие. Измамниците обикновено се държат неспокойно, не спират да въртят очи и да оглеждат жените около себе си.

Разбира се, че е нормално да погледнат, ако в близост има и други жени, но измамникът винаги действа издайнически с поглед. Друго, на което трябва да обърнете внимание е дали флиртува с ваши приятелки или с познати/непознати дами в заведението.

Не познавате приятелите му, и още по-лошо – семейството му

Това със сигурност означава, че вие не сте официалната му половинка, щом винаги сте държана в сянка.

Доверете се на интуицията си

Обърнете внимание на сексуалния живот, на комуникацията между вас. Ако преди сте имали страстни моменти, а вече са рядкост или разговаряте по-малко. Когато споделяте как е минал денят ви или нещо, което ви е развълнувало, но той сякаш не ви чува и е загубил интерес към вас, със сигурност сте обект на измама, освен ако той няма някакъв проблем, за който не събира смелост да сподели.

Отделя повече внимание на външния си вид

Всеки, който има партньор до себе си го „получава“ с определени характеристики. Някои са по-суетни и държат изключително много на външния си вид. Добрият външен вид означава постоянни грижи като тренировки, масажи, посещение при козметик, специално внимание към храненето и т. н.

Ако Той не е бил от най-суетните, но в даден момент започва да отделя повече време за външния си вид, може би това трябва да е червената лампичка за вас.

Свързани статии

Промяна в тона

Обърнете внимание как протичат разговорите по телефона. Дали не е твърде сдържан, бърза ли да приключи разговора, пропуска ли да ви се обади, когато сте имали уговорка.

Често закъснява след работа и няма как да се видите

Възможно е да има проекти, по които да работи, но колко често те изискват работа до късно?

Когато чати в социалните мрежи и го попитате с кого, той не ви отговаря или закрива монитора, за да не проследите чата.

Дами, обмисляйте всяка ваша стъпка. Бъдете предпазливи и наблюдателни. Измамникът рано или късно ще се издаде.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
георги ( преди 10 години )
тая * Михаела Лазарова си въобразява че много знае!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар