Интимно

Любовен хороскоп за 10-16 март 2014

Какво ви очаква в любовта?

10.03.2014г. / 10 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Още от понеделник позицията на Сатурн и Меркурий може да ви накара да се почувствате малко несигурни в любовта. В края на седмицата малките недоразумения трябва да бъдат изгладени. Ето какво да очаквате в любовта.

Овен

За тези от вас, които нямат партньор до себе си, но имат интерес към някого, през тази седмица е възможно да попаднат в интимна ситуация, в която ще искат да разкрият чувствата си. Не бързайте, защото най-вероятно се усещате и леко несигурни за това как да постъпите, затова изчакайте до петък. Ако имате половинка до себе си, седмицата се очертава да бъде романтична за вас.

Телец

Ще ви бъде трудно да балансирате между това да сте на 100% продуктивни в работата и да обръщате внимание на половинката си. Нещо, което може да накара партньора ви да почувства несигурност. Тези от вас, които до момента са имали някакъв флирт, много е възможно тази седмица да сложите край на тези взаимоотношения.

Близнаци

През тази седмица Марс все още стои ретрограден по отношение на романтиката в живота наБлизнаците. Но в петък се усилва връзката между Марс и Меркурий и за вас ще се отвори възможност за диалог с интересен човек. Не бива да се притеснявате, че връзките в този момент не се развиват толкова бързо, колкото на вас ви се иска. На този етап връзката между вас и обекта на вашите желания е по-скоро платоническа.

Рак

Възможно е във вторник да имате сериозен разговор с половинката си. Разговорът няма да е приятен и най-вероятно засяга финансови отношения или вашия сексуален живот. Контролирайте емоциите си, защото това може да влоши взаимоотношенията ви.

Лъв

През тази седмица повече ще ви вълнуват въпроси свързани с битовизма, като местене в ново жилище или разрешаване на стар семеен проблем. Повече от всякога ще се нуждаете от подкрепата на половинката ви, но дали ще я получите? Не поставяйте ултиматуми и не разрешавайте и на вас да ви бъдат поставяни някакви ограничения.

Коментирай