Интимно

Любовен хороскоп за 10-16 март 2014

Какво ви очаква в любовта?

10.03.2014г. / 10 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Дева

Трудна седмица за някои от представителите на зодия Дева. Малцина са щастливците, които ще плават във водите на любовта. Предстои ви обсъждане на важен въпрос между вас и половинката ви. Важно е как ще комуникирате помежду си. И все пак има надежда нещата да се запазят спокойни. Ако нямате половинка до себе си, бъдете малко по-търпеливи и се огледайте за някой в близкото ви обкръжение.

Везни

През тази седмица в центъра на вашето внимание ще бъде обсъждането на романтиката във вашата връзка. Възможно е да останете леко разочаровани от разговора. Общувайте повече помежду си и дайте свобода на фантазията си, това ще събуди любовта в отношенията ви. Ако нямате половинка до себе си, през почивните дни се отдайте на забавления, защото има шанс да срещнете интересна персона.

Скорпион

В четвъртък Слънцето влиза в сектора на любовта. Сега е момента да разгърнете вашия потенциал, защото ще се чувствате повече от уверени да докажете любовта си. Не само това, но и половинката ви ще ви дари с любов.

Стрелец

Стрелците напоследък са загърбили социалния живот. Не само тези, които имат партньор, но и самотните Стрелци. Помислете за някакво парти през почивните дни или организирайте нещо романтично за вас и половинката ви, за да събудите малко връзката си.

Свързани статии

Козирог

През тази седмица както вие, така и половинката ви ще бъдете концентрирани върху работата си и страничните си занимания, а романтика почти няма да има. Ако нямате половинка до себе си, през тази седмица може да имате шанс да я срещнете, но ако бъдете по-комуникативни.

Водолей

През тази седмица доверието между вас и половинката ви ще се затвърди. Ще усещате подкрепата на партньора, а разположението на Луната в сряда и четвъртък ще ви подтикне към повече романтика.

Риби

Ако скоро сте срещнали някой интересен човек, то вашите романтични перспективи могат да се превърнат в нещо повече. Ако имате половинка, някаква ситуация може да бъде показател за истинността на връзката ви.

Коментирай