Интимно

Кои мъже изневеряват най-много?

Мъжете, които има интерес към материалното...

22.08.2014г. / 18 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Изневярата в любовта често е наричана измама. Тя почти винаги е добре планирана, идва внезапно и болезнено и оставя след себе си опустошения. Мамещият винаги може да бъде разпознат по редица показатели.

Според проучвания, високите мъже и тези, които са любители на рок музиката, са по-склонни да мамят в любовта. Но дали са само те? Вижте кои мъже изневеряват най-много на половинките си. 

Мъжете, които имат много близки приятелки

Много добрите приятелства с противоположния пол винаги крият риск от изневяра. Колкото  по-близо е един мъж до своята платонична приятелка, толкова по-вероятно е в даден момент тя стане негова любовница. 

Мъжете, които имат голяма нужда от внимание

Мъжете също, като жените има своите особености. Някои от тях се нуждаят от повече внимание и ласки. Когато вниманието  в една връзка е дефицитно и мъжът не се чувства обгрижван, тогава вероятността да изневери на своята партньорка е много голяма.

Той лесно ще бъде запленен от дама, която показва постоянно внимание и ласки към него. Не забравяйте да глезите партньора си, дами!

Мъжете, които има интерес към материалното

Материалистът няма нищо против да има любовна връзка с жена, която е финансово независима и проявява щедрост към него. Въпреки че мъжете казват за жените, че са материалистки, това правилно важи с пълна сила и за тях.

Те имат не по-малко интерес да бъдат с партньорка, която би могла да ги издържа финансово. Един мъж лесно би се поддал на изкушението, като скъпи подаръци, почивки и т.н. 

Мъже, които в някакъв етап от своя живот са били предадени от своята половинка

В случаите, когато един мъж е бил жертва на изневяра това може да го подтикне към същата стъпка. За съжаление много двойки, в които измамата е била част от любовния им живот,  тя се връща отново, но този път като отмъщение към другия. Така мъжете смятат, че изравняват резултата.  

Мъжете с по-големи секс фантазии и желания от тези на партньорката си 

Когато един мъж има големи очаквания за сексуалните преживявания с половинката и те не се оправдаят, той е склонен да компенсира това търсейки любов на друго място. Някои мъже са по-сексуални от други.

Имат секс фантазии и желания, които по една или друга причина  не могат да осъществят със своите половинки. Затова търсят други жени, с които да получат това, от което се нуждаят в секса. 

Мъжете, които са сексуално опитни

Предполага се, че мъжете, които водят активен сексуален живот са по-опитни (разбира се има и разочароващи изключения). Тези господа определено не биха се отдали само на една жена.   

Свързани статии

Мъжете, които са изневерявали, но не са били „хванати в крачка“

Ако в предишните си връзки, той винаги е успявал да се измъкне от погледа на половинката си, вероятността в нова връзка да изневери на новата си партньорка е почти 100%. Той е доказал на себе си, че има обиграна тактика, която е работеща. Но докога?  

Мъжете, които са търсачи на силни усещания или поемащи рискове

Те го правят за тръпката, която им носи много вълнение от това, че правят нещо тайно и забранено. 

Егоистът

Егоистите винаги искат повече... за себе си. Рядко мислят за нуждите и чувствата на хората около себе си, в това число и на половинката си. Те също са склонни към изневяра. 

Снимка: thinkstock

Коментирай
17 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )
ne se zadalbavam v temata a prosto se distanciram kato usetia ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота