Интимно

Камъни и кристали, които привличат любовта

Направете мощна комбинация от камъни за повече страст

19.08.2014г. / 15 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Има много камъни и кристали, които носят специфична сила на своите притежатели. Някои осигуряват баланс в отношенията, други имат способността да лекуват, а трети да привличат любовта и романтиката.

Тъй като списъкът им е дълъг, споделяме една малка част от тях, която ще промени живота ви в положителна светлина. 

Розов кварц

Този красив камък в нежно розово е първият в списъка на тези, които ще ви донесат повече любов в живота. Той е камъкът на безусловната любов. Носи успокояваща енергия, дава чувството за вътрешен мир и любов, не само към другите, но и към себе си.

Ако страдате по изгубена и несподелена любов, розовият кварц ще помогне да преодолеете  по-лесно любовната мъка, но и ще привлече нова любов в живота ви. С негова помощ ще отворите нови хоризонти и възможности в любовния сектор.

Дръжте розов кварц на нощното шкафче или го носете под формата на бижу. 

Малахит 

Камъкът е съставен от красиви зелени нюанси, които  сякаш танцуват на светлината. Той има способността да премахва болезнените любовни спомени и освобождава място за нова любов. 

Лунен камък

Лунният камък подклажда пламъците на страстта. Самото име на камъка подсказва романтика и неслучайно е наричан перлата на страстта. Той подхранва пламъка на любовта между партньорите, повишава сексуалната енергия и възбуда, а също така помага и на тези двойки, които искат да имат дете.

Комбиниран с розов кварц, ще спомогне за заздравяването на всякакви връзки с любимия човек. 

Аметист

Аметистът е камък, който ще ви донесе смирение и разбирателство в любовта. Носенето му под формата на бижу, успокоява ума и отваря сърцето. За да намерите нова любов и да оставите самотата, комбинирайте аметист с някои от другите любовни кристали или камъни.  

Зелен авантюрин

Зеленият авантюрин е известен като камък, който носи на притежателите си много късмет в любовта. Той повишава увереността и помага на самотните да намерят пътя в живота. Известен е и като камъкът на изобилието.

Затова, ако искате да подобрите вашите финансии, носете зелен авантюрин. 

Лапис лазули

Камък, който има изключително интересен и интензивен син  цвят. Носенето на лапис лазули под формата на бижу се смята, че може да помогне за преодоляване на срамежливостта и плахостта, повишава вашите духовни нива и помага да печелите симпатиите на хората.

Лапис лазули прави, така че, който страда от любовна мъка бързо да излекува сърцето си.

Сапфир

Сапфирът е камък, който често се използва, като залог за любовта. Ако предстои заминаване на любимия човек, дайте му това камъче. То ще насърчи доверието и ангажираността един към друг.

Свързани статии

В случай, че сте самотни, сапфирът е един от най-добрите камъни за привличането на романтика и нова любов в живота ви. С него щом намерите своята половинка ще успеете да задържите хармонията във взаимотношенията ви. 

Рубин

Кристалът, който е в страстно червено е наричан камък на любовта и романтиката. От древни времена той е бил използван за привличане на любов, за създаване на идеална връзка.

Има способността да предпазва сърцето от любовни страдания и помага да привлечете не само любовта, но и щастие, здраве и богатство. 

Снимка: thinkstock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
3 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )