Интимно

Любовен хороскоп за 6-12 октомври 2014

Ще има космическо напрежение

06.10.2014г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

През Тази седмица ще има космическо напрежение. Позицията на Венера спрямо Уран и Плутон, пълнолунието в сряда и ретроградният Меркурий ще бъдат причина за появата на конфликтни ситуации в сектора на любовта. Вижте какво показва звездната карта.

Овен

Ако се намирате в сериозна връзка, през тази седмица може да има сътресения в любовта. Позицията на Луната може да направи любовния ви сектор нестабилен, а ако вече и основата на връзката ви е нарушена, това може да доведе до нейния край. Добре е да довършите някакви важни разговори с половинката и да не действате прибързано, ако искате да запазите любовта си.

Телец

За някои Телци предстоят вълнуващи дни. Романтичните вълнения идват от някой ваш колега. Бъдете предпазливи и се уверете, че вашите взаимоотношения не нарушават фирмената политика. Само сърцето ще ви подскаже дали си струва да рискувате за тази любов.

Близнаци

През тази седмица пътят в любовта няма да бъде гладък. Въпреки че планетата на любовта – Венера – се движи през сектора на романтиката, тя ще направи рисковано движение към Плутон в сряда, а след това към Уран в събота. Това може да доведе до борба за власт във вашата връзка и да предизвика конфликтни ситуации. Опитайте се да се издигнете над драматичните препятствия и да ги подминете с повече любов и по-малко конфликт.

Рак

Много е вероятно вие и вашата половинка да се сблъскате с проблеми през тези дни. Ключовият въпрос изглежда е липсата на подкрепа от едната или другата страна по отношение на кариерата или друг въпрос от битов характер. Ако се научите да бъдете единни, ще видите колко по-лесно е да преодолеете трудностите заедно. Раци, прекаленият темперамент понякога може много да пречи!

Лъв

Вашето търпение към половинката ви може да се изчерпи. И при Лъвовете ще има конфликтни ситуации, свързани с битовизми. Може да се почувствате манипулирани. Проблемите могат да се разрешат, само ако водите открит и честен диалог помежду си. Не забравяйте, че в една връзка двете страни са равни.

Дева

Предстои ви финализиране на нещо, което е свързано с вас и половинката ви. Това може да има общо с финанси, уреждане на развод или данъчни въпроси. Недоволството ще бъде взаимно, но само заедно може да разрешите трудностите.

Коментирай