Интимно

Любовен хороскоп за 6-12 октомври 2014

Ще има космическо напрежение

06.10.2014г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

И за Везните ще има известни трудности в любовен план. Много от тях ще преоценят приоритетите си във връзката. Възможно е и да предприемат драстични промени, които да доведат или до раздяла, или до възраждане на любовта.

Скорпион

Състоянието в любовния ви живот може да окаже влияние върху вашето здраве. Седмицата е подходяща за романтични моменти с половинката, нещо, от което имате нужда и двамата. Ако искате да споделите някаква дълго отлагана тайна на вашия партньор, сега имате добра възможност да го направите.

Стрелец

Любовта за Стрелците тази седмица ще бъде сложна. Някаква промяна между вас и половинката ви може да предизвика вашето недоволство. Тези от вас, които нямат любим човек до себе си, но има някой, който е развълнувал сърцето ви, могат да действат. Но бъдете внимателни, нека изкушението не ви заслепява.

Свързани статии

Козирог

Ще обсъдите важен въпрос с половинката ви, който се отнася до вашата кариера. Ще имате нужда да усетите подкрепа, защото напрежението в работната среда може да се отрази по някакъв начин и на любовния ви живот. От това как ще реагира любимия човек, ще разберете дали имате нужда от такъв партньор до себе си.

Водолей

Възможно е да възникне проблем между вас и половинката ви, защото гледните ви точки в последно време се разминават. Идеологията и ценностната система ще бъдат водеща тема в диалозите между двама ви. Ако не намирате път, по който да разрешите тези несъответствия, много е възможно да направите преоценка на връзката си.

Риби

Финансови въпроси могат да се окажат заплаха за вашата любовна връзка. Възможни са загуба на доходи, което означава, че вие или партньорът ви ще трябва да разчитате един на друг. Ако финансите ви са общи, това няма да представлява проблем, но ако са отделни, това може да доведе до допълнително напрежение.

Снимки: Thinkstock

Коментирай