Всичко за зодиите

Кое е най-важно в любовта за всяка зодия

Близнаците имат нужда от добра комуникация с партньора

05.11.2014г. / 16 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Любовта има много лица и измерения. В нея всеки се нуждае от нещо определено. Нещо, което допълва неговото Аз. Вижте как зодията диктува нашите нужди в любовта и кое е най-важното, което търсим в нея.

Овен

Овните искат в любовта да имат честни взаимоотношения. Лъжата не само ги наранява, но може да сложи и край на връзката. Затова, ако до себе си имате за партньор Овен, бъдете искрени с него.

Телец

Нежността е едно от най-важните неща за Телеца. Представителите на тази зодия не обичат ругатните и грубото отношение. Те дават нежност и внимание в любовта, но очакват да получат същото.

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци изключително много държат на добрата и постоянна комуникация с партньора. За тях няма „срамна тема“, за която не биха говорили. Ако добрата комуникация им липсва, те просто нямат причина да продължат връзката.

Рак

За Раците казват, че изключително много държат на семейството. Нещо повече, те не само искат да бъдат обгрижвани, но искат да се докажат в ролята на закрилници. Също така държат на моногамията във връзката си.

Лъв

Лъвовете копнеят постоянно да са под светлините на прожекторите. Свободолюбиви са и искат да запазят свободата си. От друга страна в любовта биха искали да изживеят експлозия от страст.

Дева

Искреност и доброта. От това имат нужда в любовта представителите на зодия Дева. За тях е важно половинката им да ги подкрепя, да ги съветва и да вървят заедно в една посока.

Коментирай
Здраве и красота