Интимно

Причини да изберете коледна сватба

Защо да се ожените по Коледа?

22.11.2014г. / 10 19ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Повечето сватби се организират през лятото. Топлият сезон е толкова примамлив заради хубавото време и възможността за изнесен навън ритуал. Тази новост и разчупване на традицията се харесва все повече на двойките, избрали да се врекат във вярност.

Но не само лятото е подходящ сезон за сватби. Колкото и да е омразна зимата на много хора заради студа, тя носи особени приказност и магичност, които могат да превърнат сватбения ви ден в незабравим спомен.

Все пак да не забравяме, че през зимата е един от най-топлите и красиви християнски празнициРождество Христово (Коледа). Представете си колко красиво би било, ако изберете сватбата ви да е в коледен дух!

А ето кои са и причините да го направите!

Коледа е винаги красива

Коледа е прекрасна, независимо дали навън всичко е сковано от студ и мраз. Украсата, коледният дух, миризмата на празнични гозби – всичко създава уют и усещане за сплотеност. Именно затова този момент от годината е подходящ за започване на съвместен живот.

Ако Коледа е любимият ви празник

Всеки човек си има любим празник – ден, в който се чувства най-щастлив и обичан. Ако този празник за вас е Коледа, защо да не отпразнувате сватбата си именно тогава! Така този миг ще стане още по-специален за вас.

Украсата е прекрасна

Много булки си падат по тематичното украсяване на помещението, в което ще отпразнуват сватбата си. Коледа автоматично ви дава тема за украсата. Тя е толкова красива и нежна, че няма как гостите ви да не се чувстват обградени с любов и внимание.

Свързани статии

Коледа е щастливо време от годината

Всички са в коледно настроение, готови за празнуване. Коледният дух е навсякъде и близките ви с удоволствие биха прибавили още един красив повод за празник. А и вие с бъдещия ви съпруг ще усетите топлината и желанието за празник в това хубаво време от годината.

Менюто може да се окаже забавно

Можете да включите всякакви коледни сладкиши и лакомства. Празничните ястия са любими на абсолютно всички и надали някой ще се намръщи на избора ви, напротив.

Може пък и да получите отстъпки

Все пак Коледа е моментът, в който навсякъде има отстъпки, защо това да не важи и за кувертите за вашите гости, сватбеното ви облекло. Все пак, зимният сезон не е особено популярен за провеждане на сватбени празненства, така че може и да имате късмет.

Коментирай
Здраве и красота