Интимно

По-добър секс с помощта на фъншуй

Опитайте с масло от иланг-иланг

12.05.2015г. / 14 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Фъншуй е философия, която ни учи как да балансираме енергията в нашия живот. Една стая, сграда и дори работно бюро може да бъде балансирано с помощта на фъншуй.

За балансирането на енергията се смята, че помага за подобряване на здравето, просперитета и дори сексуалното желание. Вижте няколко съвета, с които да подобрите сексуалния живот.

Йога

Практикуването на йога може значително да подобри сексуалния ви живот. Гъвкавостта, която йогата дава се свързва с енергията на дървото. Тази енергия подхранва огъня, а той желанието за секс.

Йогата учи не само на физическа, но и на психическа гъвкавост, което помага за създаването на по-отворено съзнание. А хубавият секс е креативност, която позволява да предадем нашите сексуални послания.

Иланг-иланг

Нужни са ви само 2-3 капки от това чудно масло, което може да капнете в ароматна лампа в спалнята. Ароматът му ще отвори вашите сетива. Ако харесвате аромата на розовото масло, може да замените иланг-иланг с него.

Други масла повишаващи желанието за любов са масло от карамфил, канела и ванилия. Освободете техните аромати в спалнята и завладейте вашия любим.

Ако наистина искате да събудите страстта в спалнята, добавете в нея елементи, които провокират това желание. Започнете с нещо червено, като червени камъни, особено рубини, които стимулират енергията за привличане на противоположния пол.

Както знаете, червеният цвят е и цвета на огъня, който се свързва със страстта. Разбира се може да за почнете и с поставянето на красиви свещи в червено. Не забравяйте да добавите и други елементи на огъня и еротиката, като маслените лампи.

Както има елементи, които са задължителни, когато искате да имате чувствен секс, така има и такива, които пречат и е добре да бъдат премахнати от спалнята. Не слагайте в спалнята аквариуми, купички с вода, фонтани, картини и снимки, изобразяващи вода. Според фъншуй водата се сблъсква с елемента огън, който е елементът на секса и страстта.

Свързани статии

Спете достатъчно. Според проучване 25% от двойките, губят интерес към секса, защото са уморени. Ето защо следобедните дремки са изключително важни.

Тъй като през седмицата това е трудно постижимо, не забравяйте, че през почивните дни имате възможност да си наваксате. Отделете време за нужното психическо и физическо зареждане.

И не на последно място, премахнете всичко от дома ви, което напомня за бившата ви половинка. Снимки, подаръци, вещи, те нямат място в дома ви, ако искате с настоящата ви половинка да имате вълнуващ секс.

Миналото може да попречи и блокира енергията Чи, затова пуснете го да си отиде.

Снимка: Thinkstock

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
Вуте ( преди 8 години )
Не требе фън шуй ако има здрав ****
отговор Сигнализирай за неуместен коментар