Интимно

Любовен хороскоп за 1-7 юни 2015

Голяма част от представителите на зодиакалните знаци ще имат възможността да преоткрият любовта

01.06.2015г. / 11 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Юни започва вълнуващо в сектора на любовта. Благодарение на Венера, голяма част от представителите на зодиакалните знаци ще имат възможността да преоткрият любовта. Вижте какво ви очаква.

Овен

През първата седмица на юни Венера ще окаже силно влияние върху любовния живот на Овните. Започва период, в който тези от вас, които търсят половинка ще бъдат покорени от някой специален, а вече обвързаните ще затвърдят страстта във връзката си. До 18 юли се възползвайте от благоприятното разположение на планетите и поканете романтиката и любовта в живота ви.

Телец

Самотните Телци също могат да очакват нова любов на хоризонта. Венера ще навлезе в сектора на семейството. Това означава, че има потенциал скорошните връзки да се развият в нещо трайно и красиво.

Близнаци

Силно емоционално привличане ще усетят родените под знака на Близнаци. Сега е моментът да се докоснете с любимия човек на едно друго ниво, да споделяте повече за вашите чувства и желания. Тези от вас, които все още търсят любовта, нека бъдат търпеливи и да не насилват събитията.

Рак

В първата седмица на юни ще бъдете съсредоточени повече върху парите, отколкото върху любовта. Ако имате сериозна връзка, половинката ви ще се нуждае от вашата подкрепа и разбиране. В края на седмицата напрежението свързано с финансите ще отпадне и всичко ще бъде любов.

Лъв

Сега е времето да блеснете и да се отдадете на романтика на едно дълбоко ниво. Започва период, в който магнетичното ви излъчване ще привлече нови обожатели и ще накара партньора ви да се влюби още по-силно във вас. Без да се усетите в даден момент ще забележите, че сте попаднали в капана на Любовта.

Дева

Не по-малко интересно се очертава началото на юни за представителите на зодия Дева. В любовта ви очакват нови приключения, особено ако я търсите. Тези от вас, които се намират във връзка, или ще затвърдят взаимоотношенията си, или ще приключат стара любов.

Коментирай