Интимно

Любовен хороскоп за 1-7 юни 2015

Голяма част от представителите на зодиакалните знаци ще имат възможността да преоткрият любовта

01.06.2015г. / 11 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Социалният живот на Везните предлага през тази седмица много възможности за нови запознанства. Затова приемайте всички покани за партита, семинари, рождени дни и други социални събития. Не само ще си изкарате добре, но звездите подсказват, че някъде там ви очаква любовта.

Скорпион

Ако сте самотни в любовта, Купидон ще изстреля към вас своята стрела и това определено ще направи живота ви вълнуващ. Възможно е вниманието ви да е привлечено към вашия шеф, ментор или човек, който се ползва с голямо уважение. Преди да се впуснете в приключението, помислете дали отсрещната страна може да отговори на чувствата ви.

Стрелец

Характерно за стрелците е че винаги казват това, което мислят и чувстват. Ако партньорът ви не иска да чуе това, което имате да му кажете, вероятно ще решите, че не сте един за друг. За щастие той ще прояви разбиране и ще ви окаже нужната подкрепа.

Свързани статии

Козирог

През тази седмица в любовта ще се намесят и финансови въпроси. Възможно е половинката ви да предложи да поеме по-голяма част от разходите. Също така, партньорът ви може да реши да ви изненада романтично. Затова настроете се за една вълнуваща и любовна седмица.

Водолей

Това е вашата седмица за романтика! Ако сте самотни, някой специален човек може да привлече вниманието ви още в петък. Ако вече имате любим човек до себе си, знайте че Венера и Юпитер ще ви помогнат да заздравите връзката с партньора.

Риби

Офис романтика се задава на хоризонта. Тези от вас, които работят в общ проект с колега, може да усетят химия помежду си. Въпросът е докъде искате да стигнете. Едно е сигурно – работата и любовта ще вървят ръка за ръка.

Снимка: istock

Коментирай