Интимно

Любовен хороскоп за 13 - 19 юли 2015

Звездите показват раздвижване в сектора на любовта, но в каква посока

13.07.2015г. / 14 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През тази седмица позицията на планетите е такава, че конфликтите ще бъдат повече от романтиката. Добрата комуникация може да спомогне за изглаждането на недоразуменията. Ето какво да очаквате в любовен план.

Овен

В любовния живот на Овена отново започва да става вълнуващо. Ако сте обвързани, с партньора ще откриете нови вълнуващи неща, с които да разнообразите секса. Също така ще имате нужда да споделите един с друг интимни тайни. Направете го и няма да съжалявате.

Телец

Слънчев лъч ще огрее любовния живот и на Телците. За тези, които търсят своята сродна душа, събота е ден, в който звездите ще им предоставят възможността да срещнат някой специален. Венера ще влезе в 5-ти дом на истинската любов, но се движи твърде бавно. Но не губете надежда, любовта е там и в най-скоро време ще пристигне при вас.

Близнаци

За обвързаните Близнаци могат да настъпят конфликти във връзката. Недоволството може да бъде провокирано от безотговорното отношения на единия партньор. За щастие звездите ви дават възможността да поправите недоразуменията.

Рак

За обвързаните Раци седмицата ще бъде вълнуваща. Желанието ви за подаръци и материални придобивки от партньора ще се повиши. Исканията ви може и да останат неразбрани и това да ви накара да се почувствате разочаровани.

Лъв

Ще настъпят моменти, в които няма как да пропуснете комуникацията с партньора. Не позволявайте на проблемите да разрушават романтиката. Говорете с любимия човек и изяснете недоразуменията.

Дева

Някои от обвързаните Деви ще проведат важни разговори с партньора. Ще разберете, че по някои въпроси той или тя не са готови да направят компромиси и това може да ви накара да се почувствате далеч един от друг. В събота Венера ще навлезе във вашия знак и това може да ви даде шанс за нова любов.

Коментирай