Интимно

Любовен хороскоп за 13 - 19 юли 2015

Звездите показват раздвижване в сектора на любовта, но в каква посока

13.07.2015г. / 14 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock


Везни

Конфликти няма да липсват и при обвързаните Везни. Те ще бъдат породени от несъгласието ви по отношение на социални контакти, забавления, пътувания. Един открит разговор може да преобърне всичко. Ако се чувствате несигурни във връзката си, помислете дали да не се консултирате с терапевт.

Скорпион

Романтиката ще мине на заден план. Причината за това може да бъде напрежение в офиса и твърде многото служебни задължения, които ще изместят от фокус желанието ви за любов. В събота Венера навлиза в сектора на социалните взаимоотношения и ще се превърне в ретроградна. Помислете повече върху това как да върнете химията между вас и любимия човек.

Стрелец

Ново начало във финансите за тези от вас, които се намират във връзка. Може да се наложи да преодолеете препятствия. Направете го заедно и се насладете на романтиката. Внимавайте, защото взаимното желания за контрол един над друг може да развали хармонията.

Козирог

Ще настъпят вълнуващи възможности по отношение на любовта. Марс и Меркурий ще се противопоставят на Плутон. В любовта ще достигнете нова фаза на щастие, но ще трябва да промените някои от приоритетите си.

Свързани статии

Водолей

Любовният ви живот изглежда непоклатим и съвършен напоследък. Но тази седмица това може да започне да се променя. Венера ще напусне сектора на партньорството ви в събота и ще премине в графиката на финансите. През следващата седмица планетата на любовта ще се превърне в ретроградна.

Риби

Ако скоро сте започнали нова сексуална връзка, на път е да се получи объркване. В средата на седмицата е възможно да осъзнаете, че е време да намалите контактите си с този човек. Ако се намирате в сериозна връзка, ще се наложи да разрешите някакъв проблем. Какъвто и да е той, действайте заедно.

Снимки: Istock

Коментирай
Здраве и красота