Интимно

Какво ви прави добра любовница?

Определено не изпълнението на сложни секс пози!

22.07.2015г. / 13 11ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Страшно много хора си мислят, че да си добър в леглото означава да си гъвкав, да владееш всичките пози, описани в Кама Сутра или пък да имаш опит в порноиндустрията.

Е, оказва се, че много по-човешки и фини фактори оказват влияние върху справянето с интимната игра.

Ако не правите някое от следните неща в леглото, вече можете да започнете! Защото това ще ви направи страхотни в тайнството на науката помещаваща се под чаршафите.

Кои са уменията на съвършената любовница?

Тя не трябва да е осъдителна

Много жени осъждат фантазиите, похватите, желанията на партньорите си. Да давате насоки за това какво ви харесва и какво не е хубаво, но да осъждате неговите желания е не просто антисекси – то може да съсипе интимните ви отношения.

Не забравяйте, че фантазиите са най-съкровените желания в секса и не трябва да ги пренебрегваме тотално, само защото не са наши. Стига фантазията на половинката ви да не е твърде отблъскваща за вас, изпълнете я! Така правят добрите любовници.

Изобретателност

Сферата на иновациите не обхваща само изобретенията, компютърните технологии и научните постижения. В леглото също са необходими новости и подобрения.

Да бъдете креативни е тайната подправка, която дава вкус на сексуалните преживявания. Щастливите двойки нямат нищо против да опитват нови неща, с които и двамата са ОК.

Нуждите на другия над своите собствени

Не всички хора могат да се похвалят с такова самоотвержено качество. Да доставиш удоволствие е една от главните цели на секса. Но много хора забравят чуждото блаженство и се съсредоточават единствено върху своето.

Ако искате да сте наистина гореща любовница, дарявайте всеки път половинката си с онова, което желае най-много.

От опитване на новости глава не боли

Истински добрата любовница не се страхува да опитва нови неща. Ако вече сте опитали всичко, което ви е хрумнало заедно или сте видели някъде, ако сте изучили позите от Кама сутра, ако сте овладели тантрическия секс, с гордост можете да се похвалите – вие сте повелителка на секса!

Наслаждавате се на усамотението си

Не става дума за това дали употребявате вибратори или други играчки за доставяне на собствено удоволствие. Става дума за вагината ви и това какво обича тя.

Ако сте напълно наясно с желанията й и нещата, които тя и вие самите харесвате, това ви прави добра в леглото. Няма как да знаете какво точно искате и да останете незадоволени. Познавайки собственото си тяло, лесно провокирате любовната игра в своя полза.

Добрите любовници умеят не само това – те имат силен нюх към онова, което партньорът им харесва.

Стеснителност? Не!

Помислете – бихте ли нарекли секса страхотен, ако той е изпълнен със скрупули, задръжки и съмнения?

Добрата любовница се отличава от посредствената по това, че никога не проявява стеснителност. Тя е уверена в тялото и уменията си.

Свързани статии

Спонтанност? Да!

Няма по-разгорещяващо нещо за мъжете от спонтанността. Просто няма! Дори срещу вас да стои тип, който обича да знае какво следва, спонтанността няма как да не го разтърси. Правете нещо неочаквано с партньорите си и ще имате сексуалното им желание в ръцете си!

Можете да се надсмивате над себе си

Няма по-голям и мощен чар от това да се надсмееш над себе си, дори в леглото. На всеки са се случвали засечки по какви ли не поводи. Вместо да се разстройвате, както би постъпил някой, изтъкан от комплекси – надсмейте се над ситуацията и продължете напред.

Странни шумове, излизащи от тялото, провалени секс пози, звуци – всичко може да се отмине с лека шеговитост. Наслаждавайте се на себе си и на партньора си! Така правят добрите любовници!

Коментирай