Интимно

Секс играчки за двойки

Вибриращ пръстен

13.02.2016г. / 15 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Търсите перфектната подправка, с която да разнообразите сексуалния си живот и да направите този Свети Валентин незабравим? Спрете с търсенето, защото споделяме списък с едни от най-добрите секс играчки за двойки.

Освен задължителния вибратор и вагинални топчета, ето още какво трябва да имате в спалнята си.

Вибриращ пръстен

С това секс изобретение половият акт ще бъде наистина вълнуващ за вас. След като партньорът ви го постави около пениса си, вибриращите равномерни движения ще стимулират неговите тестиси, а докато прониква във вас, ще усещате и стимулация на клитора.

Вибриращ масажор

Разнообразете обикновения масаж с вибриращ масажор. Това устройство ще ви помогне да се отпуснете. Нещо повече, вие и партньорът ви може да го изпробвате за стимулация на интимните зони, играейки си със степента на вибрация.

Зарове

Игрите са важна част от сексуалния живот. В навечерието на Свети Валентин, направете преживяването още по-вълнуващо. Вземете заровете в спалнята. Ако не разполагате със зарове с еротични пози, измислете си вие такива, които да отговарят на всяко число. Може да включите и вашите еротични желания към партньора си.

Гръдните масажори

Една от най-ерогенните зони са гърдите, както при жените, така и при мъжете. Един чифт вибратори за зърна или други играчки за стимулиране, могат да постигнат същия възбуждащ ефект, както при стимулация на клитора.

Докато вие си играете с тях, партньорът ви ще има възможността да се концентрира върху други горещи точки. Ако не разполагате с такава играчка, не забравяйте, че кубче лед също може да бъде част от вашата еротична стимулация на зърната.

Ароматни свещи

Романтичната обстановка винаги изисква няколко ароматни свещи. Освен че придават приятен аромат, те могат да бъдат вашите горещи секс играчки. Когато започнете с еротична игра, загасете пламъка на 1-2 свещи. Изчакайте няколко секунди, за да се охлади восъкът.

След това го излейте върху партньора си. Приятно топлият восък ще събуди страстите в двама ви. Разнесете с ръка топлия восък по телата си, а след това следвайте желанията си.

Свързани статии

Шоколад

Какъв би бил Свети Валентин без изобилие от шоколад. Освен шоколадовите бонбони, не забравяйте и за течния шоколад. Как може да го направите част от вашата любовна игра вижте тук.

Камшик

Лекото пошляпване може да бъде палаво забавно и възбуждащо. Коженият камшик с фини ресни върши чудесна работа в спалнята. Не забравяйте, че първоначално може да галите с ресните тялото на половинката ви, а след това да се размените. Пошляпването е възбуждащо, когато в него има елемент на изненада и бъде неочаквано за партньора.

Снимки: istock

 

Коментирай