Интимно

Как флиртуват жените?

Или какви са женските възприятия за флирт

20.04.2016г. / 16 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Привличането между мъжа и жената може да има много и различни форми. Флиртът е като празник на любовта, в който емоциите пируват. За разлика от дамите, представителите на силния пол често не забелязват онези знаци, които подсказват „Тя флиртува с теб“.

Сякаш насочват мислите и енергията си на друго място и изпускат истински важните детайли. Какви са женските възприятия за флирт и как флиртува една жена вижте в следващите редове. И не се заблуждавайте, че женските техники са само тези. Винаги бъдете готови за още изненади.

Ах, тази усмивка

Усмивките могат да бъдат объркващи. Усмивката може да бъде само проста форма на поздрав, но да се изтълкува като лек флирт. Тя е тайното оръжие на една жена. Как може да разберете, че тя иска да се приближите към нея, да й обърнете внимание, а може би и да я последвате?

Пленяващата усмивка започва бавно и прави така, че и очите сякаш се радват на вашата среща. Погледът е дълбок и довършва това, което усмивката първоначално отправя към вас.

Тя се смее на неговите шеги

Според специалисти има около 52 различни сигнала на тялото, които могат да бъдат наречени признаци на привличане. Смехът е един от тях. Мислите си, че сте много забавни и затова тя се смее на вашите истории?

Възможно е и да е така, но дали все пак не се опитва да флиртува с вас чрез смеха и позитивизма, който излъчва. Мъжете харесват забавните момичета, но още повече харесват такива, които оценяват тях като такива. Обърнете внимание на смеха й, защото той значи „Радвам се на твоето присъствие.“

Игра с косата

Играта с косата понякога може да бъде инстинктивен ход и вероятно това е причина много господа да го тълкуват погрешно. Важно е да се обърне внимание на жеста, с който една дама играе с косите си. Когато иска да покаже интерес към някой мъж, този ход няма как да бъде сбъркан.

Задава ви лични въпроси

Личните въпроси са често срещан знак за привличане и много мъже го пропускат. Когато една жена флиртува, тя ще ви зададе определени въпроси, които не са просто от учтивост.

Те ще са насочени към това да ви опознае по-добре като личност, дали имате или не половинка до себе си, въпроси, които ще ви провокират да започнете един приятен и вълнуващ разговор, оставящ приятен вкус и желание за следващата среща.

Свързани статии

Докосване на устните

Има нещо влудяващо в начина, по който жените докосват телата си, когато искат да привлекат мъжкото внимание. Едни от най-изкусителните части от тялото им за представителите на силния пол, определено са устните.

Дамите винаги знаят как да включат в действие това свое оръжие на флирта. Те започват да ближат устните си, да ги хапят леко, понякога нанасят червило върху тях или нежно ги докосват с пръсти.

Снимки: istock

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Деси ( преди 7 години )
Обръщам се към коментаторите! Толкова ли е трудно да се пише на БЪЛГАРСКИ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар