Интимно

Секс пози за кунилингус

Секс поза „На върха“

25.05.2016г. / 17 43ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В секса едно от най-вълнуващите неща е любовната игра. Думата „игра“ винаги свързваме с динамика, разнообразие, забавление, понякога правила, която следваме. В еротичната игра, единственото правило се нарича удоволствие. Понякога оралният секс може да влезе в рутина и това да отегчи дамите. Затова споделяме няколко вълнуващи секс пози за кунилингус.

Секс поза „Жабче“

За да изпълните тази секс поза, партньорът ви трябва да легне по гръб на спалнята, така че главата му да минава ръба ѝ. Застанете изправена, като главата на любимия ви трябва да бъде между бедрата ви. Приклекнете, така че той да може да докосва с устни и език вулвата ви. Ако се нуждаете от опора, наведете се леко напред и поставете ръцете си на спалнята.

Секс поза „Кученце“

Тази вълнуваща секс поза може да бъде изпълнена не само в спалнята, но и в различни вариации. Всичко зависи от вашата креативност. Настанете се удобно на спалнята, лягайки по корем. Под него може да поставите една или две меки възглавници, така че задните ви части да изпъкнат назад и нагоре.

Останалото е в ръцете на вашия партньор. Не забравяйте, че по време на кунилингус секс играчките са разрешени, за да направят любовната игра още по-вълнуваща. Секс поза „Кученце“ дава възможност на половинката ви да стимулира и ануса.


Секс поза „На върха“

Една чудесна секс поза, която е за онези уверени в тялото и сексуалността си дами. Партньорът ви трябва да легне на спалнята по гръб. След това вие поставяте бедрата си от двете страни на главата му.

Еротична прегръдка, в която той не трябва да прави почти никакви физически усилия, а само с устните и езика си да стимулира вулвата и клитора ви. По някое време може да я разнообразите, като се завъртите с гръб към него и леко изтеглите тялото си напред. Получава се нещо като поза „Обратна ездачка“.

Секс поза „Пеперуда“

В тази секс поза и двамата партньори са се настанили удобно на спалнята. Легнете така, че тялото ви да не бъде нито на една страна, нито съвсем по гръб. Бедрата ви са разтворени като криле на пеперуда.

Партньорът ви е легнал на една страна, между бедрата ви. Единият ви крак в високо вдигнат, като може да го поставите и на рамото на любимия. Другият крак е леко свит на спалнята. Чувствена поза, която дава и перфектен изглед на партньора ви.

Свързани статии

Секс поза „Диван“

И тук може да дадете свобода на своите страсти и да опитате различни вариации. Ето две възбуждащи предложения. Застанете права до дивана и качете на него единия си крак. Партньорът ви е клекнал и стимулира интимните ви части.

Друга чувствена поза е тази, в която любимият ви е седнал удобно на дивана. Вие сте в леко привлекателна позиция, изправена пред него, а бедрата ви го обгръщат.

Снимка: istock

Коментирай