Интимно

Как да изберете правилната секс играчка?

С бързи или по-бавни вибрации

14.11.2016г. / 17 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Светът на секс играчките е голям и разнообразен. Модели изглеждащи реалистично, такива с необикновен дизайн, изборът на секс играчка понякога може да бъде силно затруднен. Как да намерите вашата и да получите 100% удовлетворение от покупката си? Ето няколко насоки, които ще ви улеснят.

Вибратори за различни части на тялото

В изобилието от секс играчки сте забелязали, че някои вибратори са издължени, с правилна форма. Но има и такива, чийто дизайн е по-раздвижен, по-малки са като размер. Такива са тези, които са предназначени специално за клиторната стимулация, тези секс играчки, които се поставят около главичката на пениса и вибрират.

Вибриращите играчки могат да бъдат използвани за стимулиране на всяка една ерогенна зона. При по-малките модели е важно те да са снабдени с удобен накрайник, който да позволява да бъдат извадени след проникването.

Търсете текстура

Когато пазаруваме често се водим от нашите предпочитания и настроения, или от тези на партньора. Независимо дали вие купувате секс играчката или любимият ви, предпочитанията са ключови. Оребрени, с допълнителна приставка, с аромат и светещи, с докосване на кадифе и т. н.

Пластмасовите и метални секс играчки ни карат да усещаме по-силно вибрациите, но за някои хора тези материали са прекалено твърди. Помислете кое от всичко в съчетание с възбуждащи вибрации би ви накарало да настръхнете. Също така, не забравяйте, че различните модели вибратори са с различни опции, от меки пулсации до дълбоки и бързи вибрации.

Изборът на точната секс играчка е от съществено значение за вашето удоволствие. Ето защо е важно какво искате да постигнете с нея. Ако искате да има повече вибрации в областта на клитора, купете си играчка за клиторна стимулация. Нея можете да използвате самостоятелно или по време на любовната игра с партньора, по време на полов акт.

Редица проучвания показват, че много жени се нуждаят от допълнителна клиторна стимулация, за да достигнат до оргазъм. Хубаво е оргазмът да се случи с малка, удобна, цветна и вибрираща играчка.

Когато искате нещо гъвкаво, опитайте с вагинален вибратор. По-меките и гъвкави модели биха могли да се използват и за външна стимулация на клитора. Според размера им може да ги ползвате и за анална стимулация.

Когато искате да стимулирате вашата G-точка, купете секс играчка, която е леко закривена под ъгъл. Така ще стимулирате това наситено с нервни окончания място. Също така за този вид стимулация са подходящи и вагиналните топчета.

Свързани статии

Ако искате да достигнете до множествен оргазъм, помислете за вибратор с двойно действие. Тези играчки имат допълнителна приставка и при проникване може да достигнете до вагинален оргазъм, но и да бъде стимулиран клиторът.

За анална стимулация също има специални играчки, които са с по-малък размер, от различни материали. Не забравяйте и за секс играчките, които са специално предназначени за двойки. Повече за тях може да видите тук.

Снимка: istock

 

 

Коментирай
Свободно време