Интимно

Любовен хороскоп за 28 ноември – 4 декември 2016

Възможност за нови взаимоотношения за Близнаците

28.11.2016г. / 16 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Венера и Уран ще доведат до сътресения, но и изненади в сектора на любовта. За щастие в четвъртък Марс и Юпитер ще помогнат хармонията бързо да бъде възстановена. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица е добре да избягвате всякакви импулсивни реакции както в работата, така и в любовта. Възможно е да има промени на работното място и това по някакъв начин да се отрази на емоциите ви. Любимият човек ще бъде първият, който ще се сблъска с тях. Бъдете търпеливи, излезте с приятели и се отдайте на повече романтика.

Телец

За обвързаните представители на зодията може да се отворят нови финансови възможности, като съвместна инвестиция или новина, че един от двама ви е получил хубав бонус, повишение на заплатата. Докато финансите ви се подобряват, връзката ви изглежда тече нормално, без проблеми. Във вторник са възможни разминавания в мненията по някакъв въпрос, но няма да е фатално.

Снимка: istock

Близнаци

Възможност за нови взаимоотношения за Близнаците. Във вторник новолунието ще попадне във вашия седми дом на партньорството. В резултат, ако се намирате във връзка може да започнете нов проект с любимия човек или да поемете по-голям ангажимент един към друг.

Четвъртък ви дава възможност да се отдадете на повече интимни ласки. Помислете за нещо, което ще освежи връзката, ще я обнови.

Рак

Комуникацията между вас и партньора ще се подобри драстично до петък. Това се дължи на Меркурий, който навлиза във вашия сектор на взаимоотношенията. До 19 декември ще имате хармония, когато разговаряте, ще умеете да се изслушвате. Ако трябва да вземете някакви решения – направете го. След това Меркурий ще бъде ретрограден във вашата диаграма.

Коментирай