Интимно

Любовен хороскоп за 28 ноември – 4 декември 2016

Възможност за нови взаимоотношения за Близнаците

28.11.2016г. / 16 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Любовният потенциал за Лъвовете е висок. Новолунието във вторник може да предизвика ново начало между вас и някой специален човек. Отидете на първа среща, отворете сърцето си за любов. Но стойте далеч от любовните взаимоотношения с човек, с когото работите. Не смесвайте любовта със служебните задължения.

Дева

Деви, през тази седмица бъдете внимателни с парите и любовта. Може да се изкушите да поемете финансов риск с любимия човек, възможно е да залитнете и по хазарта. По-добре се отдайте на експерименти в спалнята, но не забравяйте да бъдете открити и да споделяте вашите желания.

Снимка: istock

Везни

Хармонията в семейния живот може да бъде нарушена. Някаква ситуация може да разклати вътрешната ви сигурност и за това да е виновна половинката ви. Той или тя може да сподели внезапната си нужда от това да се измъкне малко от рутината на домакинството. Дали не е време да си дадете повече пространство?

Скорпион

Някои от обвързаните представители на зодията ще бъдат изкушени от това да променят нещо във външността си и определено ще станат подозрителни за половинката си. Помислете за случващото се помежду ви по принцип. Как се чувствате във връзката, дали имате това, от което се нуждаете.

Коментирай