Интимно

Любовен хороскоп за 28 ноември – 4 декември 2016

Възможност за нови взаимоотношения за Близнаците

28.11.2016г. / 16 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

С новолунието във вторник във вашия знак ще бъдете готови за ново начало в любовта. Венера и Уран ще бъдат в добра позиция в сектора на романтиката ви. Възможно е да почувствате силно привличане към някого. Въпреки че тази любовна афера няма изгледи за нещо повече, вие ще се чувствате повече от добре.

Козирог

Обвързаните представители на зодията ще инвестират повече време в това да подхранят емоционалната връзка помежду си. Това може да е вечеря само за двама ви, кратко пътуване на уединено място. Личният живот ще направи чудеса за вашата връзка. В петък Меркурий ще помогне за подобряване на комуникацията помежду ви.

Водолей

Промени в социалния живот ще настъпят и за Водолеите, а това ще подобри и връзката с любимия човек. Дръжте ума и сърцето си отворени, особено ако търсите нова любов. Обвързаните представители на зодията ще могат да разрешат някакъв проблем.

Свързани статии

Риби

През тази седмица е добре да държите приятелите си настрана от любовния живот. Споделяйте по-малко и не позволявайте да влияят на взаимоотношенията ви с партньора. Огледайте се, някой около вас може да се опитва да саботира връзката ви.

Възможно е и да флиртувате с някого, когото сте приемали досега само като приятел и да се получи неудобна ситуация, ако той или тя не изпитват същото привличане към вас.

Коментирай