Интимно

4 зодии, които не харесват брака

Водолеите са едни от тях

06.04.2017г. / 14 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта е магия, но и съпричастност, отдаденост. Въпреки че не можем без нея, невинаги се нуждаем от сериозни взаимоотношения, а някои дори бягат от идеята да се обвържат в брак. Може ли зодиакалният знак, под който сме родени да е определящ за това какви сме в любовта? Донякъде, да. Вижте кои 4 зодии биха избягали от брака, ако могат.

Овен

Родените под знака на зодия Овен обичат да играят по свои правила. Ако искате да имате сериозна връзка с Овен, сложете картите на масата още в самото начало. Първоначално ще ви се стори, че той или тя не желае сериозно обвързване, за да не загубят свободата си.

Но не е така. Често техните половинки не успяват да следват динамиката, с която са свикнали да живеят и именно заради това връзките им нерядко се разпадат.

Близнаци

Близнаците притежават невероятни комуникационни умения. Що се отнася до любовта са доста колебливи. Тяхната нерешителност често надделява във взаимоотношенията. Обикновено ги привличат връзки, в които няма задължения, защото така не се налага да взимат и решения.

Ако искате да изградите сериозна връзка с представител на тази зодия, дайте му повече свобода. Оставете нещата да следват темпото и не ги притискайте. В противен случай взаимоотношенията ви няма да продължат дълго.

Стрелец

Стрелците обичат пътуванията и забавленията с приятелите. Когато се намират във връзка искат всичко да е просто и ясно и да няма сложни казуси. Не обичат да бъдат притискани и ако се опитате да ги ограничите и да им налагате правила, бързо ще изчезнат от живота ви.

Връзката с представител на зодия Стрелец може да бъде страстна и интересна. В началото всичко ще изглежда без проблем, но знайте, че с времето те имат склонност да си връщат старите навици.

Свързани статии

Водолей

Представителите на зодия Водолей са най-добрите, когато става дума за сериозни връзки. Въпреки това помислете добре преди да започнете каквито и да било взаимоотношения с тях.

Без значение колко време сте заедно, Водолеите са склонни много бързо да променят своето мнение и нагласи. Понякога от тях се очаква да реагират по определен начин, а те не знаят как да постъпят. Също така представителите на силния пол са склонни да поддържат успоредно със сериозната връзка и неангажираща.

Коментирай