Интимно

Любовен хороскоп за 1 – 7 май 2017

Очаква ни повече романтика

01.05.2017г. / 15 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Новият месец започва с повече романтични перспективи в сектора на любовта. Комуникацията също ще се подобри. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Меркурий ще премине във вашия знак в сряда. В резултат разговорите с половинката ще придобият нов смисъл. Също така ще вземете важно решение относно личния ви живот, любовта, ще разрешите проблем, който ви е обърквал през последните седмици. Ще постигнете яснота.

Телец

В четвъртък и петък Луната ще се движи през вашия сектор на романтиката. Ваши близки приятели може да ви окажат своята помощ за раздвижването на социалния ви живот. Споделяйте чувствата си, защото няма да съжалявате. Ако се намирате във връзка ви очакват хубави моменти, ако търсите нова любов, отворете сърцето си.

Близнаци

Меркурий ще повлияе на комуникацията ви, особено в любовния живот. Ако с приятел или познат сте имали неправилно разбиране за взаимоотношенията ви, сега всичко ще се промени. Ако чувствата ви са взаимни и романтични, може да следвате събитията. В случай, че емоциите ви не съвпадат, пак ще трябва да продължите, но така, че да не навредите на приятелството ви.

Свързани статии

Рак

Тази седмица вниманието ви ще е концентрирано повече върху кариерата, отколкото върху романтиката. Ще имате възможност да проведете важни разговори свързани с работата ви. Добре е в този процес да включите и половинката си. Той или тя може да ви бъде полезен със съвет. Въпреки динамиката на седмицата, не забравяйте за интимните моменти.

Коментирай