Интимно

5 неща, които алфа мъжът търси в любовта

Страстна партньорка

30.11.2016г. / 17 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Алфа мъжете и жените са тези, които движат света. Те са родени лидери, новатори, те задават новите тенденции. Те са прогресът. Алфа мъжете лесно могат да бъдат разпознати. Тяхната осанка, маниери, изказ, социално положение казват, че срещу вас имате една силна личност с принципи. Принципи, които следват и в любовта. От какво, освен от грижовна половинка се нуждае един алфа мъж в любовта?

Лоялност

Мъжът алфа е лидер. Той умее да комуникира на високо ниво и за него лоялността е важна не само в бизнес делата, но и в любовта. Жената до него трябва да е искрена, да няма задни мисли и да умее да бъде открита, когато трябва. Една малка лъжа може да развали всичко и алфа мъжът трудно би простил.

Интелект

Алфа мъжете са интересни личности и в повечето случаи са доста интелигентни. Като всеки мъж те се увличат първо по външността, но бързо пренебрегват повърхностното. Алфа мъжът бързо се отегчава от дами, които не отговарят на неговото интелектуално ниво, които не са забавни и интересни по някакъв начин. Държат да имат равностойна партньорка до себе си.

Страст

Алфа мъжете се движат от страстта, от своите желания, нужди, цели и мечти. Светът, който се стремят да изградят за себе си в много случаи се оказва неподходящ за някои жени. Тяхната партньорка трябва да бъде също толкова страстна, спонтанна, за да се усетят на едно друго ниво и за да могат да продължат да се развиват като двойка. В секса постоянно държат да експериментират.

Непредсказуемост

Алфа мъжете обичат да им е интересно в любовта. Тръпката идва от загадката, непредвидимостта, непознатото в една жена. Жената не бива да се разкрива напълно още в самото начало на техните взаимоотношения. Тя трябва да е като пъзел, защото алфа мъжът обича да изследва личността.

Свързани статии

Самоувереност

Алфа мъжът е независим и уверен в себе си. Той прави това, което иска, когато иска. Ето защо в любовта се нуждае от любима, която да бъде също толкова независима, с която да действат спонтанно, или която да не се противопоставя на неговите внезапни решения.

От друга страна жената до него трябва да е решителна, да може да поеме контрола в някои ситуации. Нерешителността определено не е секси за този тип мъже.

Снимка: Reuters

Коментирай