Всичко за зодиите

Как да спечелите любовта и сърцето на жена от зодия Стрелец

Бъдете забавни

05.12.2019г. / 10 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Правилото номер едно за привличане на жената Стрелец е да я накарате да се смее. Управляван от Юпитер, богът на веселието, Стрелецът е известен със своето възторжено, донякъде своеобразно чувство за хумор.

Жените, родени под този знак, търсят партньор, който да е в унисон с техния шеговит поглед към живота. В живота ѝ нямат място хората, които са агресивни, постоянно оплакващи се. Ето защо, за да съблазните жената от тази зодия, останете положителни, весели, усмихвайте се.

Друго, което трябва да знаете за същността на тази жена е, че тя много държи на честността. Бъдете открити, дори да ви е трудно и тя ще ви уважава. Не се преструвайте на нещо, което не сте, защото много бързо може да излезете от нейния живот, ако ви хване в лъжа.

С какво жените Стрелци са толкова забележителни?

Жената Стрелец би се впечатлила, ако говорите увлекателно, интелигентно и имате широки познания. Въпреки любовта си към шегите и лекомислието, Стрелците са доста интересни и имат нужда да се обграждат с такива личности.

За жените представителки на зодията е от съществено значение да се наслаждават на стимулиращи дискусии за смисъла на живота. Не биха и помислили да създават връзка с някого, който не споделя техните етични и морални ценности.

Тъй като повечето Стрелци са ентусиазирани пътешественици, разкази за интересни, далечни места, които сте посетили, биха привлекли вниманието им.

Какво издава прическата за него?

Освен че обичат да пътуват, жените Стрелци обичат свободата на личността. За тях тя е безценна. Ето защо, обгръщайте вашата избраница с внимание, но не я притискайте, не я карайте да се откаже от мечтите и целите си. Напротив, насърчавайте я и тя ще оцени подкрепата ви.

Тя е идеалистична, независима. Обича външния свят и има ненаситна жажда за познания. Стрелците жени са може би най-загадъчните в зодиака, но харесват и такива мъже. Не се разкривайте пред нея като отворена книга. Представяйте ѝ се малко по малко, но не крийте информация за себе си. Важно е да ѝ дадете време, да не бързате със семейните запознанства. Вместо това се фокусирайте върху задълбочаването на връзката си.

Свързани статии

Бъдете винаги флиртуващ с нея. Флиртът е нещо, което държи постоянно вниманието на жената Стрелец. Не забравяйте, че страстта и интимността са подправките на всяка връзка. Опитайте се да не бъдете твърде емоционални, защото Стрелците не се концентрират особено много върху емоциите си. Това обаче не означава, че са неспособни да го направят.

Не на последно място бъдете впечатляващи, поддържайте добър външен вид, обличайте се според мястото и повода.

Подходящи любовни партньорства – зодия Лъв в младежките години, в зряла възраст с Близнаци и Везни.

Снимка: istock

Коментирай