Интимно

Любовен хороскоп за 15 – 21 януари 2018

Обрат в любовния живот на Раците

15.01.2018г. / 17 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Планетата на любовта – Венера, ще окаже силно влияние върху любовния ни живот. Нейната положителна вибрация ще се усеща до 10 февруари. Обрати, романтика, силни чувства... Това е само част от изненадите, които ни е подготвила. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако смятате, че половинката ви е вашият най-добър приятел, то наистина сте късметлии в любовта. Тази седмица ще прекарате повече време с половинката и това ще ви помогне да се преоткриете. Независимо дали сте от дълго време заедно или скоро сте започнали връзката си, ще научите по нещо ново един за друг и това ще усили пламъка на любовта. Ако сте необвързани, приятел може да ви запознае с интересна личност.

Телец

Обвързаните представители на зодията ще се радват на усещането за дълбочина във връзката. Любовта им ще бъде непоклатима. Ще се чувстват подкрепяни от любимия човек, но и те ще покажат своята загриженост към него. Вашата увереност благодарение на любовта ще ви помогне и в работата. Необвързаните Телци да следват събитията около тях и да не избързват.

3 урока за любовта, които научаваме от нашите баби и дядовци

Близнаци

Новолунието ще стимулира връзката на обвързаните Близнаци. Ще имате възможността да направите по-сериозни планове за двама ви. Необвързаните представители на зодията може да видят на хоризонта някоя интересна личност. Но не се опитвайте да сравнявате него или нея с предишните ви партньори, това ще е невъзможно. Тази личност ще се откроява.

Рак

Обрат в любовния живот на Раците! Това ще се случи благодарение на непредсказуемата Луна и по-специално новолунието, което ще окаже влияние върху вашия партньорски сектор. С любимия човек ще имате възможност за ново начало в определено измерение на вашата любовна връзка. Но бъдете готови да проявите повече гъвкавост с партньора, когато се движите напред, тъй като няма да липсват малки препятствия.

Коментирай